Események, Rendezvények:

Pest

Vonulás a Laki Luke csapattal Lakitelekre
2004-08-27

Újabb fejlemények, rövidebb útvonal!!! Közelebb jött Lakitelek, már csak 165 kilóméterre van!!!

Óriási lehetőséget kaptunk a vezetőségtől arra, hogy mi is ellátogassunk egy országos Simsonos találkozóra, méghozzá két keréken. Mindenki számára elérhető távolságban, az ország közepén Lakiteleken lesz a nyárbúcsúztató, ahová a Debreceni Régió két keréken fog elgurulni. A táv először soknak tűnik, de ha eszünkbe jut a fergeteges tokaji túra, amin lazán 150 kilóméter fölött teljesítettünk, nem is vészes az a kb 165 kilóméter.

Marci kérésére megpróbálunk odaérni 2 órára, és jóízően elfogyasztani a meleg ételt az utolsó morzsáig. Az útvonalunk balmazújvárosi gyülekezővel indul, légy a rendőrség előtti parkolóban 7.30 előtt. Ha karbit is kell puceválni, akkor gyere 2 órával hamarabb. Pontban 7.30-kor indulunk! Az útvonalunk: Balmazújváros- Püspökladány- Kisújszállás- Mezőtúr- Tiszaföldvár- Lakitelek lesz. Aki tudja, hogy Tiszainokánál át tudunk-e kelni, az legyen szives jelezze nekem. Köszi. Így csak néhány km lenne főúton. Nincs mindenki feljelentkezve, de Szilágyi Feri csapata, és én bizti megyünk, ha sokan leszünk, akkor talán még kísérőautót is tudunk szerezni utánfutival, és akkor a pakkot sem kell cipelni.

Nem beijedni ám a távolságtól, és a kevés jelentkezőtől! Nagyon jó lesz, nem szabad kihagyni! Mindenkit szeretettel várunk. 30-6387671.

Sanyo

A rendezvényre eddig összesen 4 tag jelentkezett.