Események, Rendezvények:

Pest

Őszköszöntő - Vekeri tavi nyárbúcsúztató
2004-09-19


Véget ért a nyár, és lassan teljes erővel beköszönt az ősz. Kihsználva az utolsó -remélhetőleg- melegebb napokat, úgy döntötöttünk, hogy az utolsó motoros (hangsúlyozom motoros) találkozót egy előzőleg már jól ismert helyszínen a Vekeri tónál fogjuk megrendezni. Sanyó így dúdolt:"Gyere, gyere ki a Vekeri tóra, ott van a legjobb Simsonos banda, gyere, gyere várunk Rád!"


Most sokkal felkészültebben várjuk a kedves Simsonos és bármilyen kétkerekű barátainkat! Igazi főzéshegyek várhatóak. Pann bácsi már híres slambucát fogja ismét elkészíteni, Dreamer és felesége pedig valamiféle paprikáskrumpli dolgot fognak összeütni. Sanyó hozza a kenyeret :o) mert egy jó paprikáskrumpli elengdhetetlen része a jó kenyér!


Ha minden jól megy fogunk játékokat is rendezni! Kéretik, hogy a t. megjelentek legalább 1 db írószerszámot (lehetőleg tollféleséget hozzanak magukkal).
Három féle dolgot eszeltünk ki:
- Pann féle tudásteszt! Néhány kérdésből álló tesztsor.
- Galopp debreceni módra! Egy kellemes kis motorozós játék. Motorozunk, figyeljük az utat, tájékozódunk és közben még hülye kérdéskre is válaszolunk! A Táv kb. 5 km. Van olyan terepszakasz is, ha ész nélkül terepezünk akkor pórul is járhatunk.
- Motorszépségverseny! Ez fog a legkevésbé számítani a végeredményben, de valamelyest azért befolyásoló tényező!
A többit majd a helyszínen! Szerintünk jó móka lesz!


Jaj... a fontos dogok: Időpont: 2004.09.19 VASÁRNAP
Indulás:
debreceniek: A Tesco áruház Elektoworld felöli kisebb parkolójában találkozunk!
Találkozás: reggel 8.00! Kéretik mindenkit pontosan érkezni Itt fog hozzánkcsatlakozni a balmazújvárosi és a böszörményi szekció (remélhetőleg).
balmazújvárosiak:??? ezt mihamarabb kiírjuk
böszörményiek:??? ezt mihamarabb kiírjuk
Aki pedig a helyszinre jön, azt arra kérjük, hogy 9 magasságában legyen olyan kedves landoljon a Vekeri tavi kifutón. Valami készülődést csak lát majd nos, oda tartsa az irányt!

Zárojelben jegyezénk meg, ha van más település is aki csatlakozni szeretne kérem jelentkezzen vagy Sanyónál: 30/638-76-71 vagy Dreamernél 20/331-12-17.

Úgy tervezzük, hogy délután két óra magasságában összetereljük a megmaradt sorstársainkat és elindulunk egy kisebb túrára.
A túra útvonala:
Vekeri tó - Hosszúpályi - Monostorpályi - Létavértes - Kokad - Álmosd - Bagamér - Vámospércs - Nyírmártonfalva - Nyíracsád - Nyíradony - Aradványpuszta - Hajdúsámson - Debrecen
A túra hossza kb. 100 km. Kérjük a motorokat így készítsétek! A túra természetesen nem kötelező, de örünénk, ha minél többen tudnátok jönni! Már azért is, mert valami kis különlegesség lesz benne! :o)

Hozzávetőleg, ha minden jól megy kb. 5 óra fele fogunk Debrecenbe érni! Itt fejeződik be a program a kötelező búcsúszkodással! :o((((


Mi az ami fontos lenne?
- Jó karban legyen a géped
- Tessék felszerelni üzemanyaggal
- Hozni kellene megfelelő réteges öltözéket mert késő délután felé hűvös lesz az idő, lehetőség szerint hozzatok esőkabátot is! - Ha kérsz a menüből, akkor számíts, hogy néhány forintot összedobunk, de nem kell ezresekkel készülni.
- Természetesen kaját, piát készíts ha más étket szeretnél. Talán még kint is lesz egy büfé, tehát ott is lehet dorbézolni
- Említettem a némi írószerszámot is
- Tartalék blokkot, közelező gyertakészletet
- Jókedvet, vidámságot, mókázást meg minden ami kell!


Tessék tehát hamar kattingatni a megfelelő kajára, és hozni a kiskutyát is meg a szomszédot is!


Szeretettel meghívjuk az összes Simsonos kétkerekű társunk és az országban székelő összes VEZETŐSSÉGI TAGOT!!!!
Addig is...

Jut eszembe, kedvcsinálónak Sanyó és Dreamer szerencsétlenkedését láthatjátok néhány kép erejéig:


Sanyó éppen mutatja a helyes utat...Dreamer is az út meghatározásával foglalkozikHiába egy tereprevaló autó, néha nehéz helyzetbe kerültünk...Na barátom, azt tolhatod egyedül...Valahol itt lesz a rajt és a cél is???
2004.09.08

Felhívás + HTML: Dreamer

A rendezvényre eddig összesen 18 tag jelentkezett.