Események, Rendezvények:

Pest

Első, kötetlen csuhajj est Debrecenben
2004-11-05



2004. November 5. Debrecen, Borbíró tér, az agráregyetemtől nem messze a Bohém Presszóban, Simsonos ihajj-csuhajj est lesz.

Kezdés: 17:00, befejezés: amikor akarjuk, de max éjfélig lehetünk, mivel addig lesz nyitva a hely. Én sajnos nem tudok feltenni videót a helyről, mint ahogy Dreamerünk tette, de kijelenthetem, hogy nagyon kis hangulatos hely, mindekinek tetszeni fog. Mindenféle italok vannak, van zenegép, játékgép:(((, TV, és a kedvenc pultos csajunk, Márti (iszonyat szőke bombázó:))))

A közelben található egy Effendi Gyros kajálda, ahol hambi, hot-dog, gryros és még mindenféle ilyen kaják kaphatók. A Bohém árlistája körülbelül, az én általam fogyasztott élvezeti cikkek alapján:)) Borsodi, Soproni, Arany Ászok üveges 175 HuF, Stella, Gösser asszem 240 Huf, Szénsavas üdítők: 40 Ft/dl, rostos levek is kb ennyibe fájnak, kommersz piák: szilva, körte, barack: 2cl-65 Ft, 4cl-110 Ft, Hubertus (utálom) 4cl-175, van nagyon finom alma és körtepálesz, ami tényleg finom és nem erős175-ért. Borok: na azt nem tudom, csak annyit tudok, hogy Medina és Bikavér van meg van valamilyen fehérbor is, lényeg, hogy 1/1-es boroskóla 150HuF, én kb ezeket szoktam inni, van még másféle pia is de nem tudom az áraikat.

Ha van olyan aki nem tudja merre van az agrár: Böszörményi út 138.

Debrecenből megközelíthető a 28, 34, 35, 36-os buszokkal, Józsa felől a 34, 35, 36-os buszokkal, Hajdúböszörmény felől a busz a Böszörményi úton halad be Db-be, és megáll az agrár előtt. Tehát itt találkozunk azokkal, akik nem tudnák, hogy hol is van a hely 16:45-kor és punktum. Huhh!

Remélem nem hagytam ki semmi lényegeset, ha mégis,akkor elnézést, majd pótlom. Ez az első ilyen kiírásom, szerintem jó lett:)) Szóval amint meglesz a kiírás az események között irány jelentkezni ezerrel vagyis csak 60-65-tel!!!!

Peet

A rendezvényre eddig összesen 5 tag jelentkezett.