Események, Rendezvények:

Pest

2004 évadzáró a debreceni Régióban - Klub a pincében illetve a pincekubban!
2004-11-26

Évadzáró Buli 2004 - Debreceni régió


Minden évben újra és újra eljön az a pillanat amikor lezárjuk a mögöttünk levő évet, összegezzük, hogy mi volt jó, mi kevésbé. Látjátok, itt a képen példúl egy lelkes Simsonos éppen a társának segít láncot szerelgetni. A kép egyébként az őszbúcsúztatón készült. Együtt derülünk az együtt töltött perceken. Alapvetően motoros klub lévén elég mozgalmasnak sikeredett az év. Személy szerint nem voltam meggyőződve, hogy valaha életképesek leszünk, de már az első igazi túrán bebizonyítottátok, hogy nincs mitől félni!


Megpróbáltunk egy olyan helyet keresni ami nagyon sok mindenre alkalmas. Ugye egy vendéglátó ipari helységben nem lehet videózni, képeket nézni. Ezzel szemben jót lehet beszélgetni és általában jó kiszolgálás is van. Mivel minden opciót nem tudunk egy kalap alá venni, ezért egy klubbosabb jellegű záróbulit képzeltünk el. Úgy tűnik, hogy a hely nagyon is alkalmas lesz rá. Előzőleg már bemutatott "filmen" már láthattátok amit kiszemeltünk. Szabó Lajos tiszteletbeli tagunk a munkahelyén egy kicsit kutakodva rátalált a "Pince Klub"-ra. Ezúton is köszönjük neki a lehetőséget és azt, hogy lerendezte a hely foglalását!



A hely nagyon jól megközelíthető. A Kossuth u. - Burgundia u. kereszteződésében a régi Titász, ma E-On Tiszántúli Áramszolgáltató főépületét kell keresnetek. Ide kellene gyülekezni 17:30-ra. Kérek mindenkit pontosan érkezni, mert csak csapatosan foglalhatjuk el a helységet. A hely egyébként egy nagyon hangulatos Pince klub, kényelmesen lehet beszélgetni, enni, inni... Könnyen megközelíhető, majdhogynem azt mondhatnák, hogy a város közepén van. Csak azt tudom javasolni, hogy gyertek el és meglátjátok, hogy milyen tuti.


Tervezünk:


- Evés
- Ivás
- Jó beszélgetés
- Sztorizgatás (már előre kérjük Józsi'bát, Gyuszit és Szilágyi Ferit, hogy készüljenek fel :o))
- Video és képnézegetés (Akinek vannak privát képei azt megkérjük, hogy lehetősség szerint CD-n hozza el)
- Az elnökök évedzáró beszéde (vagy inkább hebegése - habogása)
- A jövő év tervezete
- Móka kacagás ... ami belefér



Az evés-ivást előre nem tudjuk felmérni. Úgy gondoltuk, hogy meglátjuk, hogy hányan leszünk, és milyenek lesznek az igények. Amennyiben komolyabb falásra lenne igény akkor azt kb. 3/4 óra alatt (mire összemelegszik a társaság) megszerezzük! Ezért annyira nem izgulok.




Összegzésképpen:

Nagyon nagy szeretettel várunk mindenkit 2004. november 26.-án a E-On Tiszántúli Áramszolgáltató központi Kossuth utcai épülete elé. Amennyiben gondoljátok, kicsit a házibulis hangulat jegyében nem fogunk megharagudni, ha ezt-azt saját meglátásotok szerint hoztok (Gondolok itt üccsire, borocskára, házipáleszre, pogácsára, ropira... és ki tudja hány név a naptárban! :o))) )




2004.11.16

Meghívó: Dreamer

A rendezvényre eddig összesen 8 tag jelentkezett.