Események, Rendezvények:

Pest

Valódi Cetszalonnázás!
2005-04-02

Amennyiben az idő megengedi nekünk, szeretnénk egy kellemes összejövetelt szervezni. Mint korábban említettük már, szalonnasütésre invitállak Benneteket Hajdúnánáson egy tó melletti tanyakertben. Mindenki hozza magával a saját Cetszalonnáját, hagymáját, sütűvasát, én majd biztosítom Nektek a kenyeret és a tábortüzet.Az esemény április 3.-án lesz. Ettől csak akkor térünk el, ha az időjárás arra kényszerít minket. Tehát, ha vasárnapra esőt várunk (a meterológia szerint), akkor szombaton leszünk kénytelenek megtartani! Mindegy, alapból vasárnap legyen a default érték. Többet a fórumból tudsz meg.

Dreamer átveszi egy pillanatra átveszi a billentyűzetet:


Tíz óra magasságában a 35. számú főúton lévő Debrecen kivezető szakaszán található MOL kútnál fogunk találkozni. Innen indulunk tovább bejáratós tempóban (40-45 km/h, mivel csapatunkban két bejáratós gép is lesz).


Debrecenből Dreamer felvezetésével fogtok megérkezni. A lényeg, hogy ez egy gyors szervezés lesz, ha rossz az idő, körbetelefonáljuk egymást, és átrakjuk egy későbbi időpontra. Meg kell említenem, hogy nem messze van néhány háziméh család, nem bántanak, füstölni fogunk, de ha valaki allergiás rá, akkor számoljon ezzel. Én voltam a közvetlen közelükben, nem bántottak. Bár azt sem tudom, ilyenkor dolgoznak-e már?Összefoglalás képpen, mindenki hozzon:
- Szalonnát, kolbász (bármint amit sütni lehet
- Hagymát, pirosaranyat, paradicsomot, paprikát... izlés szerint akár céklát is...
- Valamilyen vasat, botot, vagy pedig valamiféle sütőszerszámot
- Mivel nem lesz ülőhely (bár lehet, hogy Sanyó részünkre még egy sörsátort is felállít - Dreamer) hozzatok plédet, pokrócot, horgászülőkét, ilyesmit...
- Némi pénzecskét (összedobnánk némi innivalóra valót)
- Jókedvet, vidámságot, bármi mást
- Kártyát, dobókockát stb...
- Tartalék motorblokkot, pótgyertyát, vontatókötelet, gumijavítót, pótvisszapillantót.
- Bármi olyan dolgot ami érdeklődésre tarthat számot

Készítsd fel a vasat, tankold tele (természetesen anyagiak függvényében, de kb. össz 100 Km-re számolni kell).

Időpont: 2005.04.03 (Vasárnap), Debrecenben 10 órakkor a 35-ös kivezetőjénél lévő MOL kútnál.

Mindenkit szeretettel várok:Sanyo (30)/638-76-71 (A meghívóba belekontárkodott Dreamer)

A rendezvényre eddig összesen 10 tag jelentkezett.