Események, Rendezvények:

Pest

Vonulás a debreceni régióval a III. Simsoniálisra! V4.1
2005-06-24Idén is megérkezik, sőt már itt van (alig egy hónap) a Simsonosok közösségének legnagyobb találkozója a III. Simsonális! Idén a régiónk úgy tervezi, hogy képviseltetni szeretné magát ezen a rangos eseményen.


Nos azért nem ez az utánfutó lesz,
csak illusztráció!

Sajnos GaBo anyagi okokra hivatkozva visszamondta a Merész Motorosok tervét! Aki mégis el kíván indulni, jelezze nekünk, hogy a csomagajinak a logisztikázásában segíthessünk!


A Hajdúsági Betyárok autóval, utánfutóval, kisteherautóval próbálják meghódítani a távot.A vonulás ezen az úton fog történni.


- DEBRECEN 0.0
- Hortobágy 40.5
- TISZAFÜRED 72.9
- Besenyőtelek 103.8
- BUDAPEST XV 210.0
- ÉRD 236.9
- Kereki 344.4
- Pusztaszemes 350.1
- Bonnyapuszta - Bonnya 369.0
- Ráksi 380.4
- KAPOSVÁR 401.7
- Kaposszerdahely 407.0

Biztonságosabb, valamennyivel hosszabb mint "toronyiránt", illetve Budapesti átvergődés kicsit neccesebb lesz, de alapvetően ezt találtuk jobbnak! Az autópályára tenkintettel sem fogunk gyorsan menni!


Nagyon fontos!!!A jelenetkezések lezárultak! A csapattal tartó embereket a kiírás alsó részén olvashatjátok! A régió Simsoniális száma 06/30/463-25-24.


Indulás:
2005. június 23.-án késő délután (19:00) felmálházzuk a motorokat Dreamernél. A Lajossal tartó emberek is ugyanekkor fogják a motorokat feltelepíteni az utánfutóra. Erre tessék figyelni! A Betyárok péntek reggel indulnak Debrecenből (Dreamerrék háza előtt reggel 08:00), vissza pedig vasárnap késő délután van kitűzve (időpont helyi döntés kérdése).
Itt van egy térkép ami segít nektek, hogyan juthattok el Dreamerékhez:


Szerintem tök egyszerű, szerintem...

A pontos cím: Vendég u. 62. Szerintem nem nehéz megtalálni! Gyülekező tehát csütörtökön este 7 órakkor!!!.

Mivel elég sok képlékeny dolog van, ezért kérlek benneteket, hogy minél többször nézzetek vissza, mert akár az utolsó pár napban is alakulhat a program.

A karaván előre láthatólag 3 jarműből áll majd!
Sanyó, Mercedes Sprinter kisteherrel fogja a km-ket róni, Lajos a "méregzsák" Renault Clio (Sport edition) kormánya mögött izzadja végig a majd 400 km-t (természetesen egy méretes utánfutó társaságában). Dreamer pedig már a Vekeri találkozóról ismeretes Skoda Fabia erőforrását fogja noszogtatni (itt sem maradhat el a kötelező utánpajtás)...


A piszkos anyagiak:
Senki sem szeretne a régióban ebből meggazdagoni, tehát csak a jelentkező kötségeket kell elosztani annyifelé ahányan a járműben vannak. Extra költség (tehát például az autómra négy új alufelni ára) biztos nem lesz benne.
Amire gondoltunk:
- Üzemanyag költség
- (esetleges) utánfutó kölcsönzési díj
- (esetleges) autópálya matrica díja.
A díjat mindhárman 5000 Ft-ban állapítottuk meg (személyenként). Véleményem szerint méltányos (lehet, hogy még szűken is méreteztük, de ez legyen a mi bajunk).
Ez a táblázat majd segít abban, hogy lásd, hol mennyire alakulnak a helyek:

Sanyó
Mercedes Sprinter
megtelt!!

Lajos
Renault Clio + utánfutó

Dreamer
Skoda Fabia + utánfutó

Szállítható személyek száma:

3

4

4

Szállítható motorok száma:

4

4

4

Létszám a járműben:

3

2

3

Motorok száma:

4

2

3

Kondrák Péter, Úri Mihály, Varga Sándor Borbély Péter, Szabó Lajos Ferenczik Zoltán, Veres János, Szatmári ZoltánJárművek tekintetében változatos dolgokra számítunk: (motor 125 ccm felett, autó, helikopter, motorcsónak). A Merész Motorosokat támogatnánk a csomagjaik elszállítási lehetőségével.


Szeretnénk ezt az alkalmat emlékezetessé tenni azzal, hogy egy bizonyos ruházkodási eszköz (névszerint póló) régiósra szabásával tudatjuk a klubtárssainkkal, hogy mi is itt vagyunk!
Magyarán mondva, szeretnénk csináltatni egy pólót aminek az elején a klub logója lenne látható, a hátsó felén meg valami ilyesmi:


FIGYELEM, ez csak minta!!!

lenne...

Bocsánat a mintát az én "hab" testem kőrvonalai adják! A lényeget azonban jól mutatják! A póló anyaga elméletben 100% pamut. Sajnos a vasalásos technika miatt csak fehér színben tudjuk elkészíteni! Ami igazítani való van, hogy az elől lévő logó kicsit bentebb kerül. A hátsó részen lévő feliratra egy kis papír tapadt, nem vészes mosásnál le fog jönni!!!
Az árak is véglegesek:
A képen látható felírattal (saját választott becenévvel vagy anélkül): 1200 Ft
Figyelem, aki valamelyik autóval jön, akkor az utiköltségben benne van egy póló is!
A méretnél figyelembe kell venni, hogy az XL még rám is elmegy, Lajosra pl. a L méret tökéletes.

Örömmel tudatom veletek, hogy kapunk kölcsön erre az időre 2 darab lobogót (zászlót) ami a Debrecen színeit tartalmazza! Én nagyon örülök!Poló M

Poló L

Poló XL

Rendelt mennyiség:

0

6

1


Hogy mi várható a Simsonálison? Nos ezt itt egészen konkrétan itt megtudhatod!


Majd el felejtettem, elérhetőség a következő 30/463-2524 (Dreamer), 30/6387671 (Sanyó)!!!


Dreamer

A rendezvényre eddig összesen 11 tag jelentkezett.