Események, Rendezvények:

Pest

Második Őszköszöntő - szezonzáró találkozó a Debreceni Régióval a Hármashegyalján
2005-09-10


Eljött lassan az idő, megint hamarosan itt az ősz. A tavalyi Nyárbúcsúztató nagy sikerére való tekintettel, idén sem lehet kihagyni a nyár legvégén ezt az alkalmat. Mindenki tehát aki Debrecen és környéki, az jól vésse fel a napot 2005. szeptember. 11-én (vasárnap) felbőgnek a motorok és a szezon zárása képpen utoljára nagyobbacska létszámmal összeülünk.


Találkozás: Vasárnap 8:20-kor a Vámospércsi úton lévő DRMKK (Debreceni Regionális Munkaerő Képző Központ) parkolójában!. Aki nem tudja pontosan, hogy hol van hívjon engem: 30/463-2524!
Kilenc órakkor pontosan indulunk!

Hol? Idén a Hármashelyalja fogjuk megrendezni a találkozót. Van tó (csobbanni nem, de nézni annál jobb), focipálya, pinpongasztal, árnyék, büfé, sok pad, egy szabadtéri színpad, Zsuzsivasút szóval mindaz ami szem és szájnak ingere. Az odaút nem különösen hosszú, 15-20 km aszfalt, de 3 km igen húzós süppedős homok...A kiírás folyamatosan változik! Kérlek benneteket kövessétek nyomon!Kedvcsinálónak leírom még milyen programokat szeretnénk neketek szervezni:

  • Hajdúdombi ügyességi kapaszkodó
  • Tesztsor - ezentúl nem Kresz teszt
  • Csapatos javítóverseny
  • Homokfutó - hol merre hány méter és legfőként mennyi idő alatt..
  • Kieséses pinpongverseny

Idén nem szervezünk főzést, aki szeretne annak 3 tűzhely mellett van lehetősége megfőzni a cuccát, illetve igéretet kaptunk, hogy a találkozó ideje alatt a büfé nyitva áll az éhes és szomjas betyárok előtt...

Szójatok a haveroknak (aki tavaly velünk volt, tudja miről beszélek).Szervező: Dreamer
2005.08.01

A rendezvényre eddig összesen 16 tag jelentkezett.