Események, Rendezvények:

Pest

Terveink 2006-ra
2006-02-06

Mire számíthattok idén, ha velünk tartatok?

A csuhajjesteken mindig úgy eleresztjük magunkat, hogy a nagy szagban sohasem beszéljük meg a legfontosabbat: "Hová menjünk idén?" Nem is baj, hogy ha találkozunk mással foglalkozunk, de azért sok-sok érdekes túraötleteket kaptunk Tőletek így is. Következzen hát az idei program:

1 2006. január 7. - Csúszkálós Csuhajjj est. (Debrecen)
Még nem késted le, először 7-én megyünk a Derék utcai fedett koripályára, és ha megszeretjük, akár saját Simsonos hokicsapatot is alakíthatunk, és retteghetnek a "nagy" csapatok. Bár én azt sem tudom, hány fős egy csapat, de ki tudja... Lekésni azért nem tudod, mert amíg jég lesz, többször is szervezhetünk ilyet. Szóljatok nyugodtan, hogy menjünk mááá!! Ha akarjátok kibéreljük a pályát, keresünk rajta egy lejtőt, és szánkózunk vagy nájlonon csúszunk.

Az Off Road pálya egy könnyű szakasza

2 2006. március - Szarvasbogár-szalonna sütés + Kvád Tour (Hajdúnánás)
A tavalyi Cetszalonnázás utódja. Megrendezése az első napsugár érkezésekor spontán és gyorsan. Tessen figyelni kérem. Aki tavaly Cetszalonnát hozott, az most Szarvasbogárszlonnát hozzon. Kellő számú bátor jelentkező esetén bérelünk Suzuki Quad-okat, és a többi hátha eszembe jut majd... Az agyatokat biztos eldobjátok!


Az Off Road pálya egy könnyű szakasza

3 2006. június - Simsonális 2006. (Kaposszerdahely)
Közös vonulás az országos találkozóra. Dreamer, Szabó Lajos, és én azt tervezzük, hogy motorral gurulunk el. Ehhez még szükség lesz egy kísérőkocsira, várjuk a jelentkezőket. Csütörtökön indulunk, Kecskeméten megszállunk, Pénteken továbbmegyünk. Hazaindulás Héftőn, érkezés Kedden.Az Off Road pálya egy könnyű szakasza

4 2006. július - BoRtUrA Ii (Sátoraljaújhely) Gondolom nem kell bemutatni... :*) Hukk! Amit biztosítunk idén is: eltévedés, esőben érkezés, Aszúúúúbejó!, Pörkültbejó!, reggeli virsli... amit fejlesztünk: több idő a motorozásra, kanyargósabb út, Godó Zoli tudományos előadása az élővilág és a mérnöki tudomány kapcsolatáról. Hoppá! Hukk. Hogy fizetem éneztki? :)5 2006. - A nagy Si-Si-Si Horgász - Viziacsarkodás I (Vízpart valahol)

6 2006. - Motormúzeum látogatás (Gyomaendrőd) Jó túra lenne, de ennek szervezésére önkéntjelentkezőt várunk! Kösziii.

7 2006. augusztus 25-27. - Országos Nyárbúcsúztató (Lakitelek)
Az év végi nagy találkozót eddig mindig különleges egyedi hangulat jellemezte. Személy szerint én nagyon megszerettem a környéket, és a lehetőségek tárházát. Semmi fényűzés, semmi flanc, csak Csapolt Sör, Karaoké, Krosszpálya, Uszoda, Szauna, mi kell mééég?

8 2006. szeptember - Évadzáró utolsó motorozás (Debrecen) Ennek szervezésére is önkéntjelentkezőt várunk! Kösziii.

9 2006. december - Évadzáró Csuhajjj est (Debrecen)

A csapatunk létszámának felmérése képpen kérlek ha eddig eljutottál, szavazz! Ez még nem jelentkezés a programokra! Kösziii.

Érezzétek magatokat jól a túráinkon, és gyertek minél többen! Ötleteket, segítséget bármikor elfogadunk. Üdvözlettel Simson-motorostársatok:

Sanyo

A rendezvényre eddig összesen 70 tag jelentkezett.