Események, Rendezvények:

Pest

Ausztriai Túra
2006-07-01


Ilyen közel a határ, és még nem jártunk másik országban? Most bepótoljuk! A tervek szerint Július 1-én reggel meghódítjuk Ausztriát, Simsonnal! Az útvonal Szombathely - Bozsok - Oberwart - Pinkafeld lesz, meghódítva a 2000 méteren lévő Hoh Weise hegyet is, majd késő d.u. haza indulunk.

A gyülekező a kis Tesco parkolóban lesz, 9 órakor. Negyed 10-kor jó lenne elindulni. Hazaérkezés a késő délutáni órákban, de mindenképpen még világosban.

Mindenkinél legyen személyi igazolvány, jogosítvány, valamint H betűs matrica is! Lehet hogy nem kérik, de minimum a táskátokban legyen, mert ha kérik a határon akkor bizony fel kell tenni. Hazaérkezéskor majd leszedjük. Kb. 100 Ft bármelyik autós boltban. A biztosításod legyen rendben!

Lehetőleg teli tankkal induljon mindenki, működő világítással, fékekkel, és rendesen felkészített motorral. Mindenesetre hozzatok olajat, sosem lehet tudni!. Én nagyon örülnék ha sárga mellény is lenne mindenkinél. A túra sebessége nem lesz gyors, bárki eljöhet aki úgy érzi elég megbízható a gépe.

A program szabad motorozás, Oberwartban vásárlás, körülnézés. Pinkafelden nemrég még hó is volt Berold szerint :).

Minden érdeklődőt várunk!

E-mail: lancelot@simson.hu
Telefonszám: 06 70 315 2245

A rendezvényre eddig összesen 5 tag jelentkezett.