Események, Rendezvények:

Pest

"Hálaadás ünnep" Bográcsgulyással (HPP II.)
2007-09-02

A Hajdú-Bihari régió vonulását a Simsonálisra a Bihari család segítette a kísérőautóval, ellenszolgáltatás nélkül. Ekkor abban egyeztünk meg Laci'bával, hogy az erre fordított összeget egy közös főzésre fordítsuk egy összejövetel keretében.

Ennek most érkezett el az ideje. Szeptember 2.-án vasárnap lesz a napja.
A menü: marhahúsból készült Bográcsgulyás csipetkével, amelyhez reméljük, hogy Sanyó újból hoz a nagyon finom Hajdúnánási kenyérből.

A főzés reggel 8 óra tájban elkezdődik. Fontos lenne, ha az előkészületekhez néhány ember (előzetes kiválasztás alapján :)) segítséget biztosítana (Pl. Józsi Bá nagyszerűen vág fát).

Előző túránk nagyon családiasra sikeredett, ezt a sikerszériát nem szeretnék megtörni, tehát szeretnék, ha a női szakasz is nagy számban képviseltetné magát.

A kedves jelentkezők szíves hozzájárulását várjuk, melynek mértéke: 500 Ft (ebben még nem szerepel a mozijegy :), de némi ital mindenképpen a része). Mindenki dolgához képest, de lehetőség szerint délelőtti órákban legyen kedves eljönni a TETT helyszínére.

Nagyon kérünk mindenkit, hogy időben jelezze részvételét, mert lehet, hogy ha nem időben eszmélünk, akkor Lajost újra el kell küldenünk üstért...:)

Az összejövetel helyszínének biztosítását (a főzőtudomány összes rejtelmével egyetemben) most is Sallay György vállalta. Tehát aki részt szeretne venni, akkor a navigációba a Gyűrű u. 7 sz. kell beírnia :).

Mindenkit szeretett vár: Sallay György

A rendezvényre eddig összesen 13 tag jelentkezett.