Események, Rendezvények:

Pest

Simsonális 2018

2018-07-12: Bács-Kiskun megye
Jelentkezők: 1


Miután régiónknak személyemben elnöke lett, így úgy gondoltuk, hogy meg kellene ejteni egy idénytervezgető összejövetelt, ami azt jelenti, hogy eltervezzük, ki milyen programokon szeretne részt venni, és ezeket szépen elosztjuk a nyárra!

A találkozó Gyöngyösön, a buszpályaudvaron történt, kettőre volt megbeszélve! Mivel nekem nem ment úgy buszom, hogy jó legyen, így a hideg ellenére motorra pattantam és azzal mentem a találkozóra! (ezt később megbántam) Én értem elsőnek a pályaudvarra, majd nem sokkal később Dugó, és André is megérkezett! Kicsit beszélgettünk, körbejártuk a motoromat, és megbeszéltük, hogy mivel csak 7 ember jelentkezett sajnos a találkára, így simán elférünk a Nosztiban (Nosztalgia bár). Elindultunk így hármasban, mert tudtuk, hogy a többiek késni fognak!
Mikor megérkeztünk, megkérdeztem a pultos lányt, hogy betehetem-e a motort a bár mögé, hogy szem előtt legyen, nem akartam minden pillanatban kijárkálni, hogy megvan-e még?!
Simán megengedte... :) Beültünk egy bokszba, és szépen elkezdtünk kólázni, meg beszélgetni! Felvázoltam az általam kigondolt dolgokat, a fiúk is tettek hozzá, jó ötleteik voltak, közben el-elkalandozgattunk a motorszerelés irányába! :) Nem sokkal később csörgött a telefonom, Lajos volt az, hogy merre vagyunk, próbáltam elmagyarázni,  hogy merre jöjjön, de szépen elbeszéltünk egymás mellett, (elég bénán magyarázok :) ), így nem volt egyszerű, hogy Lajos odataláljon! :) Nem sokkal később megint csörgött a telefonom, Ádám volt az, Laci fia, hogy ők is úton vannak, hova jöjjenek? Nekik csak annyit kellett mondanom, hogy oda, ahol a múltkor voltunk! :) Egy picivel később meg is érkeztek Laciék, majd Lajos is célba ért! :)A képről Laci sajnos lemaradt, ő volt a fényképész

Beszélgettünk egy kóla mellett a nyárról, kinek milyen motoros élményei vannak, nagyvonalakban megbeszéltük, hogy hogyan alakuljon a nyár, közben felhívtuk Imrét, hogy mikor érkezik, de sajnos neki közbejött valami, és nem tudott ott lenni! :( Beszélgettünk még erről-arról, aztán lassan elfogyott a banda, először Laciék indultak haza, majd Lajos. Ezek után hárman, André, Dugó, és én, még kicsit beszélgettünk, és szépen mindenki hazament! :) Útközben majdnem ráfagytam a motorra! :(

 

A tervezet:

Március Börze
Április Megbeszélés, ha jó idő lesz motorozás
Május Brezovai motorozás, Borsodi teljesítménytúra a bevállalósaknak! :)
Június Találkozás a Borsodiakkal, Kékestető, Sástó, nyársalás! , Börze
Július Simsonális!!
Augusztus Domoszlói túra, megnézzük a tavat, és Pizza!
Szeptember Tiszaörs ? Sajnos ez sulifüggő! , Börze
Év vége Eger-Szépasszony-völgy ! Mustkóstolás!

 Ha kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: Mák Máté -Makkos-