Események, Rendezvények:

Pest


Miután régiónknak személyemben elnöke lett, így úgy gondoltuk, hogy meg kellene ejteni egy idénytervezgető összejövetelt, ami azt jelenti, hogy eltervezzük, ki milyen programokon szeretne részt venni, és ezeket szépen elosztjuk a nyárra!

A találkozó Gyöngyösön, a buszpályaudvaron történt, kettőre volt megbeszélve! Mivel nekem nem ment úgy buszom, hogy jó legyen, így a hideg ellenére motorra pattantam és azzal mentem a találkozóra! (ezt később megbántam) Én értem elsőnek a pályaudvarra, majd nem sokkal később Dugó, és André is megérkezett! Kicsit beszélgettünk, körbejártuk a motoromat, és megbeszéltük, hogy mivel csak 7 ember jelentkezett sajnos a találkára, így simán elférünk a Nosztiban (Nosztalgia bár). Elindultunk így hármasban, mert tudtuk, hogy a többiek késni fognak!
Mikor megérkeztünk, megkérdeztem a pultos lányt, hogy betehetem-e a motort a bár mögé, hogy szem előtt legyen, nem akartam minden pillanatban kijárkálni, hogy megvan-e még?!
Simán megengedte... :) Beültünk egy bokszba, és szépen elkezdtünk kólázni, meg beszélgetni! Felvázoltam az általam kigondolt dolgokat, a fiúk is tettek hozzá, jó ötleteik voltak, közben el-elkalandozgattunk a motorszerelés irányába! :) Nem sokkal később csörgött a telefonom, Lajos volt az, hogy merre vagyunk, próbáltam elmagyarázni,  hogy merre jöjjön, de szépen elbeszéltünk egymás mellett, (elég bénán magyarázok :) ), így nem volt egyszerű, hogy Lajos odataláljon! :) Nem sokkal később megint csörgött a telefonom, Ádám volt az, Laci fia, hogy ők is úton vannak, hova jöjjenek? Nekik csak annyit kellett mondanom, hogy oda, ahol a múltkor voltunk! :) Egy picivel később meg is érkeztek Laciék, majd Lajos is célba ért! :)A képről Laci sajnos lemaradt, ő volt a fényképész

Beszélgettünk egy kóla mellett a nyárról, kinek milyen motoros élményei vannak, nagyvonalakban megbeszéltük, hogy hogyan alakuljon a nyár, közben felhívtuk Imrét, hogy mikor érkezik, de sajnos neki közbejött valami, és nem tudott ott lenni! :( Beszélgettünk még erről-arról, aztán lassan elfogyott a banda, először Laciék indultak haza, majd Lajos. Ezek után hárman, André, Dugó, és én, még kicsit beszélgettünk, és szépen mindenki hazament! :) Útközben majdnem ráfagytam a motorra! :(

 

A tervezet:

Március Börze
Április Megbeszélés, ha jó idő lesz motorozás
Május Brezovai motorozás, Borsodi teljesítménytúra a bevállalósaknak! :)
Június Találkozás a Borsodiakkal, Kékestető, Sástó, nyársalás! , Börze
Július Simsonális!!
Augusztus Domoszlói túra, megnézzük a tavat, és Pizza!
Szeptember Tiszaörs ? Sajnos ez sulifüggő! , Börze
Év vége Eger-Szépasszony-völgy ! Mustkóstolás!

 Ha kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: Mák Máté -Makkos-