Események, Rendezvények:

Pest


A találkozó elég nehezen akart elindulni.
A történet úgy kezdődött, hogy Dugó a saját blokkjával akart jönni. Csütörtökön 3 körül hozzáfogtunk átrakni az ő blokkját. A blokk csere megvolt kb. 1 óra alatt. Utána a gyújtással kínlódtunk 10-ig mint este kiderült a rossz gyújtótekercs miatt nem sikerült életet lehelni a motorba.(A délutáni segítségért köszönetet kell hogy mondjunk Lénárt Tamásnak!) Utána eljöttünk hozzánk ahol arra a megállapodásra jutottunk, hogy másnap (Május 1-én) visszarakjuk a kölcsönblokkot. Utána már csak az volt a kérdés hogy mikor kezdjük a szerelést.


Eldöntöttük hogy korán kelünk (6 kor az én nagy örömömre,:) mert még sok munka vár ránk.
Másnap a megbeszélt időkor találkoztunk Dugóval és mentünk csinálni a motort. Miután mindennel elkészültünk gyorsan összeszedtük a szerszámokat és bepakoltuk azokat a cuccokat, ami a bográcsozáshoz kellett.
Ezekután kimentem a megbeszélt találkozóhelyre ahova pont a megbeszélt időre sikerült odaérnem de már 2 márkatárs várt minket és a hangosítónk.
A találkahelyen kb 10:30 ig vártunk Dugóra és Petire.
Mint kiderült azért érkeztek meg később, mert Petinek gyújtásproblémái voltak és azt orvosolták.


Miután ők ketten is megérkeztek elindultunk a banzáj helyszínére. Nem sokkal azután hogy elindultunk, Dugó ismét telefonált menet közben és meg is állt. Mind később kiderült osztálytársát várta be, aki bár nem motorral, hanem kocsival de nagy igyekezettel jött a találkozó helyszínére.


Először csak 4 Simsonos volt a találkahelyen majd később befutott Bartha Gabi is, majd utána megérkeztek Szilviék is, bár ők kocsival, majd a későbbike során megérkezett Jeges Tomi is.


Miután úgy gondoltuk minden rendben van meglepetés fogadott minket, hogy az ígért asztalok, székek helyett csak egy sörsátor várt minket.
No Dugónak sem kellet több egy sor családfaemlegetés és telefonálás után, sikerült neki sörpadot és asztalt is szerezni (köszönjük Csabi bácsi!:) )
A következő probléma az volt hogy a hangcuccokat :) hova rakjuk. Mivel több asztalt nem sikerült szerezni egy bútorlappal rögtönöztünk egyet, amit a két kisebb méretű hangfalra raktunk, amire sikerült így már felépíteni a dolgokat! :) Később kezdtük is elnyomni a nagyszínpad zenéjét :P, de mivel még áramot is kellet szerezni ezért nem volt olyan egyszerű… Újabb családfaemlegetés, majd többszöri telefonálás után sikerült személyesen odatoloncolni a kiszemelt FŐFŐFŐszervezőt, hogy adjon nekünk 220-at.


A felvonuláson csak 5 Simsonos volt jelen. Dugónak sajnos a felvonulás alatt is akadt dolga így, nem tudott résztvenni a felvonuláson.


A felvonulás útvonala:

Nagyobb térképre váltás


Csoportkép a felvonulásról:


Mivel a kért és beígért zsűritagokat nem kaptuk meg, ezért a szépségverseny nem a kitalált időpontban zajlott le, és elég egyedi módon, egy rögtönzött szavazással, a helyszínen a jelenlévő tagok segítségével lezajlott egy rögtönzött szavazás.


Az első helyezett Bartha Gábor, második helyezett Kovács Péter,harmadik helyezett Kis Dániel lett.
Az oklevelek kitöltéséért köszönetet szeretnék mondanunk Répás Szilvinek.
1.helyezett:

2.helyezett:

3.helyezett


A gyorsulási verseny előtt mindenkinek volt egy kis szabad programra lehetősége. Mi megnéztük a sok szép veterán autót, motort és a Trabantokat, ahol egy ismerős arcal is találkoztunk Majláth Imrével és a kis Fiat 500-asával.
A kis 500-as:

Veteránok:

Trabantosok:Gyors eszmecsere után a gyorsulási verseny következett. A gyorsulási versenyen 4 ember indult a jelentkezett 6 helyett. Az utóbbi két fő Én(André Gábor :) és Dugó technikai gondok miatt nem indultunk . Nekem erős gyújtás hibám volt nem volt cikra :) még Dugónak beállítási gondjai voltak és mire belőtte addigra vég is lett… Miután nem tudtam indulni a gyorsuláson, így arra jutottunk, hogy rakjuk át a Leo-t Dugó motorjára.
A gyursulási versenyt Kovács Péter nyerte 13:55 második Csőke Norbert lett 15:31 és a harmadik Jeges Tamás lett 17:67-es idővel. A negyedik fő kilétére a mai napig nem sikerült fényt deríteni így az általa elért 3. időt 16:02 közös megegyezés alapján diszkalifikáltuk és a még jelen lévő Jeges Tamás számára adtuk át a harmadik helyet.

Gyorsulási verseny után Szilvi bátyjának gyújtásproblémái adódtak az Mz-n(Mit ad Isten ismét gyújtás) amit a már ott lévő szervízpack segítségével sikerült a veteránosoknak kijavítani. Mivel sokan voltunk sokféleképpen szerettük volna orvosolni a problémát :) .


A szerviz után elmentünk táplálkozni Dugóékhoz ahova már a csapat 2 újabb fővel bővült: Lajossal és barátnőjével. A Dugóékhoz vezető út sem volt zökkenőmentes (Dugónak leszakadt a kipuja) így az újdonsült endúrójával érkezett haza, ahol egy kis drót segítségével sikerült kultúrált hangot varázsolni az NDK-s csodának.
Mire odaértünk már ott volt Szabó Gábor is aki egy 150 EZT vel jött. A szakács mire odaértünk már szépen felöntött a garatra ( egyet a bográcsba egyet a papának :) szisztémával fözött, de mind ez a kaján nem volt érezhető mert szerintem nagyon finomra sikeredett. ( Köszi Dugó nagypapi :)


Miután ettünk az ott marad túlélőkkel, Norbi rögtönzött bemutatóját megnéztük és kimentünk a csigafutamot lebonyolítani!
A csigafutam volt a legjobb program szerintem, bár csak a harmadik lettem egy nevetséges idővel 47:2 ) a többiekhez képest. Dugó lett a második 1:48 al és Norbi 2:06-al lett az első! :)

Miért is ne a vége sem lett happy end, mert Kex kapott egy defektet és el kellet szaladnia Dugónak egy tartalék felniért. Természetesen fel volt gumizva és szőrös is volt Máté!! :)


A csapat:

Megjelent motorok :


Összességében a nagyon rossz kezdeti indulás után egy elég jól sikerült partit hoztunk össze szvsz.
A segítőknek és szervezőknek köszönjük szépen a támogatást és segítséget és szerintem megérdemlik azt hogy megemlítsük őket név szerint is:
Lengyel Dániel(Syder) Hangteknika, és fényképek
Kerek Ádám Placc 220 oklevelek :)
Csőke Norbert(Kex) Felügyelet és program szervezések
Kis Dániel(Dugó) Program szervezés
André Gábor(André) Felügyelet és program szervezések
Végül de nem utolsó sorban, A főszakács :) Bódi László (Dugópapi)
és a megértő szülők a sok hátrahagyott mosagani valók miatt :)
Köszönjük a részvételt minden tagnak remélem legközelebb Agusztus 22–én is találkozunk!! ;)
Békesség!!

Az összes kép itt tekinthető meg: Május 1


Ha kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: André Gábor -André-
HTML: Makkos