Események, Rendezvények:

Pest


Régóta beszélgettünk róla, hogy kellene már egy jó kis nyársalás, egy nagy dumálással egybekötve!
Megbeszéltük, hogy Imre is elmeséli nekünk, hogy járta meg motorral Athént, kinéztünk egy szép kis helyet Gyöngyössolymos fölött a Mátrában, és ki is írtuk az eseményt.


Aznap börze is volt Gyöngyösön, aki akart már akkor összefuthatott egy-két klubtaggal! Én is találkoztam pár ismerőssel!
A megbeszélt időpontban, a megbeszélt helyen voltam, de picit meglepődve konstatáltam, hogy sehol senki!
Gyorsan elmotoroztam a nyársaló helyre, és meglepődve láttam, hogy el van foglalva a placc, és bizony a Simsonosok sehol.
Visszatértem a megbeszélt találkahelyre, itt már Imrével összetalálkoztam, és mondta, hogy már beszélt Lacival, mindjárt itt vannak ők is! Solymos központjában vártuk a népet, közben megérkezett Szilvi is, és kicsit később Bartha Gabi is, a szép Zsigájával! Kicsit beszélgettünk megcsodáltuK a Zsigát, és közben meg is érkeztek Laciék!(Ádám, Dugó, Ricsi és Laci)
Elszaladtam megnézni egy másik kiépített nyársalós helyet a közelben, ami szabad volt, és el is döntöttük, hogy jó lesz az nekünk!


Elindultunk, közben Laci, és Imre elmentek Imréhez az előre megvásárolt ételekért, mi meg befoglaltuk a placcot!


Míg vártuk a kaját, kicsit körbenéztük a terepet, van a közelben egy forrás, megízleltük vizét, megcsodáltuk a patakot, és közben jókat derültünk mindenfélén!Megérkezett Imre és Laci az étellel, és az itallal, és Imre tartogatott számunkra egy kis meglepit: A szépséges Awot hozta ki! Körbecsodáltuk a járgányt, mindenkinek nagyon tetszett, később Laci meg is lovagolta a gépet! :)
Kis beszélgetés után úgy döntöttünk, érdemes megmutatni a környéket a többieknek, van az erdőben egy Cserkő nevű hely, ami egy kis bányató szép környékkel, nagy réttel, hatalmas sziklával, és tiszta patakkal!
A helyet nem egyszerű megközelíteni, egy másik réten letettük a járműveket, amikre Imre vigyázott, míg mi kirándultunk egyet!A kirándulás nagyon jól sikerült, a hely gyönyörű volt, szépen körbejártuk, jól éreztük magunkat, a végén még a patakba is belementünk, rákásztunk, halásztunk, és siklókat zavarásztunk! :)
Egy élmény volt!

Mikor kitomboltuk magunkat a természet lágy ölén, visszamentünk Imréhez, aki kifeküdt egy picit a napra, a jó idő örömére! :)

Kis beszélgetés után úgy döntöttünk visszamegyünk a nyársalóhoz, és belecsapunk a közepébe! :)
Nagyon nagyot evett a társaság, kipróbáltuk egymás motorjait, beszélgettünk, sztorizgattunk, idő közben meglátogatott minket Imre családja, és az én barátnőm is! :)Az idő nagyon gyorsan telt, mikor telitömtük magunkat a sok finomsággal, összepakoltunk szépen, összeszedtük a szemetet, és elindultunk haza! Út közben még kicsit betértünk Imréhez, kezet mosni, majd mindenki útnak indult!


Köszönet mindenkinek, akik eljöttek, nagyon jó volt:
Répás Szilvia, Kovács László(Köszönjük a sok segítséget!), Kovács Ádám, Kis Dániel, Bartha Gábor, Majláth Imre (Neki külön nagy köszönet, mert nagyban hozzájárult az eseményhez!), Nyikos Richárd

A végére még pár kép: (Nagyon jó fotók készültek, köszi Szilvi! :) )Az összes kép itt tekinthető meg: Solymosi nyársalás


Ha tetszik, és kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: Mák Máté -Makkos-