Események, Rendezvények:

Pest


A vendéglátók szemével!


Ez a találka még januárban megfogalmazódott, az első találkozásom alkalmával, a Borsodiakkal a Szinvaparki éves tervezésnél!Az időpont nagyon laza volt hogy majd valamikor a nyár vége felé egy Tisza tavi körtúra alkalmával útba ejtik a mi kis nyaralónkat.


A Simsonális után újra felvetettem a nyaralós találkát és a kiírás alapján igen szép számmal jöttek jelentkezők! Ki messzebbről ki a szomszéd városból-faluból, jött motorral! Már pénteken 1 jó kis társaság jött össze.


Első bogrács 1 Slambuc volt mind elfogyott ebből következik, hogy nem lehetett rossz!A szombaton érkezők segítségével készült a vadmalac pörkölt bográcsban.
Közben strandolás-beszélgetés- iszogatás.Ez a bogrács is elfogyott. A szombat este 1 kicsit hosszúra sikerült, meg lett az udvarban egy pár „róka” is, amit reggel vettünk észre, helyenként:)
Vasárnap a táborbontás, pakolászás,

és egy utolsó babgulyás elfogyasztása volt a program.Majd Pribó kollégánk véletlen malőr folytán ottmaradt hétfőn reggelig és csak akkor tudott elmenni!


Remélem jól érezte magát mindenki és máskor is meg tudjuk ismételni ezt a találkozót.

A végére még pár kép:Az összes kép itt tekinthető meg: Tiszaörsi szieszta
Németh Csaba és Pribojszki János Gábor által készített képek : Tiszaörsi szieszta 2


Ha tetszik, és kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: Kovács László -Ádám apu.-
HTML: Mák Máté -Makkos-