Események, Rendezvények:

Pest


Kisebb összeröffenés Tamásiban

írta: Bán Péter Gábor

A találkozó Tamásiban délután két órakor kezdődött a gyülekezővel. Mi ketten csigával már délben elindultunk, mert csiga motorja egy nappal előtte lett összerakva, járatos volt még. Így félő volt hogy 2-re nem érnénk oda. Az út nagyon jól telt Hőgyészig, ahol nekem sikerült a schwalbemmal kisebb galibát okoznom. Letörtem az egy napos indexemet, aminek gondolhatjátok mennyire örültem. Kis bánkódás után folytattuk utunkat Tamási felé. Tamási előtt tíz kilométerrel utolértük a Hőgyészieket és ezután kicsivel többen igyekeztünk a találkozó helyszínére.

Beértünk Tamásiba, szét szakadtunk a lámpánál, így mindenki föl alá ment a városba. Elsőnek a "lidli" parkolóba Németh Máté haverommal értünk oda utána mindenki szépen sorba odaviharzott. Mikor már nemigen jöttek többen, elindultunk az oválpálya felé.

Pár kép az érkezésünkkor:

Közös fényképek után mindenki ment a pályán. Én visszaragasztottam az indexemet amivel fölmentem a pályára és sikeresen el is sikerült hagynom. Ezután 4 kitartó gyalog kör után sikerült megtalálni.

Pályázás képei:

Mikor meguntuk a pályázást kimentünk parkerdőbe. Megnéztük az épp ott bénázó tanulóvezetőket is. Itt elbeszélgetünk egy jó fél órát utána Szabó kolléga kitalálta hogy mennyünk el motorozni a városba. Következő megálló a penny parkoló volt, (sajnos itt már nem készültek képek :( ) ahol én és csiga barátom elköszöntünk. Hazafelé vettük az útirányt. Bő két óra motorozás után hazaértünk. A találkozó hangulatát sajnos nem tudtam szavakkal visszaadni bánhatja aki nem jött el.

Írta: Bán Péter Gábor

HTML-ezte és Javította : Bertus Bálint

A helyesírásér nem vállalunk felelősséget "akkó se".