Események, Rendezvények:

Pest


horti 2

II.Horti Találkozó!Alapjában véve minden jól kezdõdött, elindultam reggel a megbeszélt találkahelyre,
ott már várt Pixys és Dzsozy. Vártunk aztán jött Dugó hogy a Sátornál már vannak ketten,
így hát nem is vártunk tovább, elindultunk. Dugó közben Neóval és Szöcskével elõkészítette a placcot a rendezvény számra. ( ezúton is köszönet a segítségért!)
A sátornál már ott volt Szöcske, Neo és Syder aki a hangcuccot, fényképezõgépet  biztosította. A sátorban ment halkan a saját zenénk, és folyamatos beszélgetés volt.
A  programok sora a felvonulással kezdõdött, melyre Dugóék elmentek a nagy csapattal.Én ott maradtam vigyázni a sátorban maradt cuccokra, és elkezdtem bemelegíteni a KeXtershóóra. Miután vissza tértek a népek a felvonulásról neki is kezdetem a bemutatónak ami egy kisebb perecet is tartalmazott. Ezt leszámítva nem volt rossz és a gumma is eldurrant a végén! :)
Néhány kép Kexrõl:


Kexter Shóóó :)A bemutató után kaja, cigi duma, és nekiálltunk a csigafutam megrendezésének. Neki is álltunk volna de elkezdõdött közben a gyorsulás így félbe maradt.
A gyorsuláson többen is indultunk, elsõ lett Szöcske, majd szorosan követtem Én (az az KeX), és a harmadik helyet saját nagy meglepõdésére is Neo érte el. ( pedig hogy tiltakozott az indulás ellen! :) A gyorsuláson mindenki 2 alkalommal indulhatott és a jobbat vették számításba értelem szerûen. :) Az elsõ helyen végzõ egy kuplung könnyítést nyert az oklevele mellé, a második semmit mert Én voltam :) a harmadik pedig egy pár szilenetet fog kapni!
Ezek után fotózkodtunk egyet a bikinis lányokkal, az az csak a motorjaink élvezték közelrõl õket:) Ment is az ülés szagolgatás nyalogatás utánna ! :P  :)))Beszélgetünk bohóckodtunk, ettünk ittunk kávéztunk, majd megrendezésre kerül a szépségverseny is.
Két független zsûri volt, akiknek a döntése alapján Neo szerezte meg az elsõ helyet, második Bán József lett, a harmadik pedig Szöcske. Ezen kategóriában volt egy különdíj is, melyet Lénárt Tamás gépe szerzett meg, mégpedig a legcsúnyább Simson díjat! :)

Az elsõ helyezett motor:A második helyezett motorról, sajnos még nincsen képem, ahogy megkaptam a maradékot, rögtönpótolni fogom a hiányosságot! A kellemetlenségért elnézést kérek a tulajtól!

A harmadik helyezett motorja:A programok között egy komplett násznép is felvonult, és mi dudálássokkal, majd motor túráztatással üdvözöltük õket! :) Több autó is csatlakozott az eseményhez! :)
Ezek után le rendeztük a csigafutamot, jó buli volt, bár kár hogy idõ elõtt a közmunkások össze szedték a "bójákat". Elsõ helyet Én (az az KeX) szereztem meg,második lett Szöcske, És harmadik Dugó lett az Én gépemmel. :)
Mindezek után ki osztottuk az okleveleket, beszélgettünk egy kicsit, és jó utat kívántunk egymásnak!
Szerencsére mindenki épségben és probléma mentesen hazaért.
Összességében szerintem egy jó bulit tudhatunk magunk mögött, voltak kisebb nagyobb fennakadások, melyeket szerencsére sikerült kijavítani így nem gátolta végül semmi a jó szórakozást! A résztvevõk reméljük nem bánták meg és a következõn is részt fognak venni!
A segítséget nagyon szépen köszönjük mindenkinek! Sok ember segítsége és bíztatása nélkül nem lett volna ilyen ez a találkozó. A következő még jobb lesz ezt írgérjük!! ;)

írta: KeX (Dugó csak bele pofázott:)
Elõzõ horti banzájról beszámolót itt olvasható.
Neó képeit itt, és a névtelen fotós képeit itt tekintheted meg.
Syder féle képeket itt találod meg!
A Hevesi képtárat itt találod.

A heJesíráse akkó'se vállalok felõsséget nya! :)
Dugó