Események, Rendezvények:

Pest

II. Horti találkozó
2009-08-22

Hevesi


Kedves Heves Megyei Simsonosok!


II. alkalommal rendezhetünk Heves Megyei találkozót Horton.


Most nem a Trabisok mellett vonulunk föl, hanem a tuning autók között, de a hangulat reméljük minimum olyan lesz mint amilyen az előző összeröffenénsen volt!


Délelőtt 9:00-kor találkozunk a volt Mezőgép előtt, 9:30-ig várunk, utána elindulunk, onnan megyünk a Horti hivatal mellé ahol leparkolunk, és elfoglaljuk helyünket a már előre felállított sörsátor alatt a székekben...

Helyileg itt fogunk találkozni:





A mi programjaink sora 10:30-tól indul meg mivel akkor kezdődik a felvonulás, melyen szerintem ha minden megjelenő tag részt venne, jó buli a faluban menni egy kört az ótócsodákkal :). Felvonulás után kis beszélgetés és a programok rövid ismertetése.11:00-11:15-ig KeX fog nekünk egy kisebb Street Fighter bemutatót tartani, reméljük probléma mentesen. Ezek után megrendezzük a csigafutamot, 11:15-től ameddig tart. A csigafutam lényege, hogy ki tud egy adott pályán a leglassabban végigmenni úgy, hogy nem teszi le a lábát, illetve nem érinti a vonalakat, és még le sem fúlladhat :). Nem egyszerű higgyétek el! :) Aztán egy kisebb pihenés után 12:30-tól gyorsulási verseny.A gyorsulási verseny alatt minden indulónak lemérik az idejét, és a legjobb időt teljesítő, ha elfogadja a felkérést akkor kiállhat egy vele azonos időt futott autóval! A táv 201 méter. Pont jó nekünk is! Egyszerre egy motor megy majd a pályán! A gyorsulási verseny után a szépségversen fog következni, mely 14:00-15:00-ig tart. A zsűrik függetlenek lesznek, a viták elkerülés érdekében! 16:00-tól eredményhirdetés és oklevelek kiosztása! A programokon résztvevő és helyezést elérő személyek oklevélben, és egyéb ajándékokban fognak részesülni! A motorok érkezési sorrend szerint számot kapnak a lámpára, ami alapján a későbbiek folyamán könnyebben azonosítható lesz!

A Mi programjainkon kívül még lesz  rengeteg autós program is, illetve a programok alatt fog zajlani a rock fesztivál is.. 

Autós programok:


Akinek esetlegesen nem jönnének be a motoros porogramok akkor eltud menni megnézni egy két tunying verdát! :)

A rock fesztivál :

Hosstes lányokkal is lehet majd fotózkodni, és ha minden igaz akkor egy bikinis autómosást is láthatunk majd a hölgyektől! ;) :)

A rendezvényen megjelenik még a Hatvani motoros egyesület is, több féle fajta járművel. Pl.: Sportmotorok, chopperek, veteránmotorok, és egyéb finomságos nyalánkságokkal. Helyileg nem is lesznek tőlünk messze, így nem kell majd messzire menni ha megszeretnénk nézni őket!

Miután minden programunk sikeresen lezajlott, megyünk és bográcsozunk/ nyársalunk egy jót, attól függően hogy a részvevők mit szeretnének jobban! Ezért megkérnék minden jelentkezőt hogy keresse fel a hevesi fórumot, előre is köszönöm! A főzéssel felmerülő költségeket a résztvevők között igazságosan osztjuk el, ami koponyánként előre láthatólag 400-500ft.

Kérnék mindenkit, aki jön, hogy tányért, és evőeszközöket, hozzon magával!

Az étkezésen kívül az egész esemény INGYENES lesz! Rengeteg autó lesz, és aki eljön az biztosan nem fogja magát rosszul érezni!

Evés után motoroznánk egy-két kört, ha van rá érdeklődés! 

Ha egy környékről többen jöttök csinálhattok egy vonulást hogy senki ne szakadjon le!


Ha bármiféle kérdésetek van, akkor forduljatok a szervezőkhöz, azaz Csőke Norberthoz (Kex), vagy Kis Dánielhez (Dugó Báá).


Kérek mindenkit, aki ellátogat, hogy a motorja megfelelő műszaki állapotban legyen, és mindenkinek legyenek érvényes papírjai, mivel számíthatunk ellenőrzésre!
Aki nem tartja be az utasításokat az haza lesz küldve. Nagy felelősség van a szervezők vállán, így ha valaki bajt okoz, az nagy következményekkel járhat! Ezért aki eljön kérem fegyelmezetten viselkedjen!

A program menet közben válltozhazt! Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérek!

Szeretettel várunk minden Simsonost, széles utat!

A hivatalos Weblakok:
Carstyling.hu  és Horitalálkozó.hu

Az előző találkozásról itt találsz képeket, és itt pedig a beszámolót találod meg!

A régió képtárat is megtudod nézni ha érdekel itt!

Kérdés esetén látogass el a Hevesi fórumra!
Üdvözlettel:
Kis Dániel
dugobaa@hotmail.com
Csőke Norbert
cs-norbi@hotmail.com
Mák Máté
makkos86@citromail.hu


Dugó

A rendezvényre eddig összesen 7 tag jelentkezett.