Események, Rendezvények:

Pest


Hosszú tervezgetés után, újra tartottunk egy ott alvós bulit Vázsnokon. Többen is szerelték (vagy ekecsülték?) motorjukat, több kevesebb sikerrel. A „program” adott volt, péntek este kis szalonnasütés, szombaton strandolás Orfűn, majd Gyorsulási verseny, miegymás. Ehhez képest nézzük mi is történt:

Pénteken kimentem a Mol kúthoz a megbeszélt időpontra, még nem volt ott senki. Türelmesen vártam, majd megérkezett Szabolcs. Vártunk kb 10 percet, sehol senki, majdnem lemondtam, (de nem:)) elindultunk a pince felé. Ott már várt minket a „tűzgyújtó” ember, Balázs. Kipakoltunk, feltekertük a hangerőt, és csalódottan ültünk, hogy csak ennyien vagyunk. Csodával határos módon Ádám elérhető lett, így ő is kinézett. Kaját ötletesen meg oldottuk, indulhatott is az esti dumálás. 2 Óra fele nyugovóra tértünk. Reggel 7 (!)-kor felkeltünk majd mindenki ment haza kicsit.

Pár óra mulva Jani hívott, hogy Suhi és Peti kint vannak a pincénél, menjek ki. Hamarosan megérkezett Bandi és Jani (kocsival) felvezettem őket a hegyre, természetesen azonnal megindult az elmaradhatatlan fényképezés? Kis ökörködés, stb után megvitattuk, hogy a rossz idő miatt nem lesz strandolás. Fél 3 fele elkezdtünk a kajához készülődni, ekkor jött a gond, hol a bogrács? Indultam Sásdra, mire kiderült, hogy mindkét bográcsot kölcsön adták a halászléfőző versenyre. Kis telefonálás, majd rámsóztak egy ugyan akkorát, mint ami már volt is:) Ekkor Szabi hozott egyet. Szakácsválasztás: Bandi lett a szakács, megindult a főzés (kb 3 hazautat jelent?) szerencsére találtunk kb mindent. Pár órán belül kész is volt, lehetett fogyasztani. Közös megegyezéssel megállapítottuk, hogy finom lett:) Már javában sötétedett, mikor is Peti bemutatta a sajátos sátorállítási módszerét (először a legutolsó réteget állította fel:)) Némi kis alkoholizálás is volt természetesen. Már nem is emlékszem meddig voltunk fent, elmentünk (volna) aludni, de ekkor rábukkantunk a trombitákra? Suhi persze „Innától a hotot” kérte:)

Nagy nehezen elaludtunk, majd olyan 7 óra fele a telefonom csörgésére ébredtem, kiderült, hogy a sátorozók azok és nem tudnak bejönni. Beengedtük őkét, aztán a tegnap abbahagyott trombitázást gyakoroltam? Pár óra mulva megjött Taki és Máté. Nem sokkal később hívást kaptam, mi szerint Petiék már itt vannak, menjek le eléjük. Oda jött Dömpi is, sajnos csak autóval. A pince felé vettük az irányt, ott a gépek szemlélésével töltöttük az időt, illetve az akksim feltöltésével? 1 óra fele elindultunk az egyenesre, a gyorsulási verseny megrendezésére, kétfelől lezártuk az utat. Pár futam után Taki elment haza, mivel dolga volt. Visszamentünk a pincéhez, itt Peti motorjának világítását ekecsülte Dömpi, sikeresen. Közben kijött Ervin (Sprechen Sie auf Deutsch?) Illetve Berenykei Jani és kis családja.Visszamentünk még pár futam ereéig, majd Petiék haza indultak. Dömpi, Szabi és én visszaindultunk a romok eltakarítására, hamar végeztünk is, majd minendki haza indult.

Szintén nem lehet visszaadni a buli hangulatát, aki nem jött bánhatja!

Írta és html-ezte:Koszorús Balázs

AZ ÖSSZES KÉP MEGTEKINTHETŐ ITT