Események, Rendezvények:

Pest


Bográcsolás Horton, ala hogy találod fel magad ha egyedül vagy!


Az esemény későn való kiírása miatt nem volt túl nagy érdeklődés az eseményre. ez érthető is volt.
Az eseményre Jelentkezett Bacsi és KeX, rajtam kívül. Telt múlt az idő, sajnos Bacsinak nem lett kész a motorja így nem tudott eljönni. A következő eseményen már találkozunk vele! :)
Elérkezett a várva várt nap. Délelőtt felhívtam KeXet aki még munkában volt, és mondta hogy 4-óra felé érne le. Semmi gond probléma, mivel csak ketten leszünk így Én sem megyek ki előbb, gondoltam magamban. Később még 1X felhívtam a pontosítás kedvért, de sajnos KeXnek is dolga akakdt így Én maradtam egyedül.
Nem túl nagy kedvel már, bár kinéztem és menet közben azon töprengtem hogy kimegyek, szétnézek, és jövök haza. Hát nem így történt az eset! :)
Kimentem, éppen egy Citera együttes adott koncertet, ami nagyon jó volt, hallgatni már csak azért is mert hozzám közel áll ez a hangszer, nagybátyám révén, aki a Tisza83 nevezetű együttesben citerázik. A citerások után elindult a táncos bemutató. Na ott megtalálható volt minden ami szem szájnak ingere. A néptánctól kezdve az akrobatikus rokin át a hasatáncig, minden volt. Eközben találkoztam a Fő szervezővel, és a célul megjelölt bográcsozás irányába indultam el. Hát a kisszámú érdeklődés miatt a bográcsból nyársalás lett, bár az jól sikerült. Álltalában öncsöpögtetővé váltak a szalnoknkák! :)
A kajolás után elmentünk leöblíteni a jó kis zsíroskenyeret hagymával, így a helyi presszóban kötöttünk, ki. :)
Már indultunk volna amikor a sztárvendég (Kótár Mari) zenéje elől vissza menekültünk a bunkerbe még egy két sörre. Na miután vége lett a kínzásnak, megcsináltunk az ótós mozit. Az új Terminátort néztük meg, amit már láttam, így a végén sikerült bealudni. A filmet a motorházetetőn kezdtük el nézni, majd olyan rohamosan hűlt a levegő,vagy olyan rohamosan fogyott a szervezetünkből az alkohol hogy fázni kezdtünk és muszájból beültünk a gépjármű üléseibe. Miután ki aludtam magam filmen, és elpakoltunk bementünk "reggelizni" a művházba. Ingyen pogácsának ne nézd az állagát, hát olyan kemények voltak hogy hamar elment tőlük a kedvünk így a háttérből inkább megdobáltunk az utcabálon táncoló népet vele, majd egymást. :) :) Egy sikeresen medencén kapott hát belilult... Szóval alig volt kemény! :)
Ez nekünk nem volt elég, jött a pupak lövöldözés. Egy karton ásványvízről lövöldöztem le a pupakot, hát csattogott mindenkin aki a közelbe jött. :)
Mikor már kezdtük magunkat unni, felderítettük a Műávház belsejét. Hát voltunk a pincében ahol második vh-s bakkerokat, kötszereket, kulacsokat, találtunk, a padláson ahol egy vetítőgépet filmekkel, és a színpad alatt is volt 2 helység ahova nem mertünk lemenni.
Ezek után kimentünk a parkolónak a végére ahol senki sem állt és egy két tiszteletbeli karika után elindultunk haza felé.
Remekül éreztem maga, jó volt a társaság!
Remélem legközelebb nem "egyedül" leszek! :) :)

Sajnos az eseményről nem készült kép, legalább is Én nem tudok rála. Nem gondoltam hogy este fél 6 -tól sikerül kint maradnaom fél 4-ig! :)

Előző Horti parádéról itt találász beszámolót!
A Hevesiek képtárát pedig itt! Bármi kérdésed, vagy észrevételed lenne, akkor keress meg mindekt a hevesi fórumon!

Remélem ez a beszámoló felkeltette az érdeklődéseteket, és a következőn többen leszünk, na és persze azt is remélem hogy sikerül időben kiírni...

Következő hevesi túra a kékestetőmeghódítása lesz, majd egy nyársalás. Itt tudsz többet olvasni az eseményről és jelentkezni is!




A heJesírásé még moóst sem válllalok felelőssseget! NyA! 
Dugó