Események, Rendezvények:

Pest


Sok ötlet merült fel, így az idény végére, hogy hová is menjünk motorozni. Kékestető bizonyult a legjobbnak, így hát nem sokat vacilláltam, ki is írtam az eseményt!
Előzetesen 10 ember jelentkezett a túrára, ami kellemes létszámnak bizonyult!


Előző nap délután csörgött a telefonom, nagy meglepetésemre Zsengellér Gábor cimboránk telefonált, hogy ő is csatlakozna hozzánk, ő Szolnokról jönne, hogy motorozzon velünk egyet! Nagyon örültem, hogy ilyen népszerű lett a túra híre!
Kettőre volt megbeszélve a találka a Tesco parkolóba Gyöngyösön, fél egykor már folyamatosan jöttek a telefonok, hogy páran, már megérkeztek, én mikor leszek ott?! :)
Gyorsan elmotoroztam a Tescohoz, út közben csatlakozott hozzám egy márkatárs, a Tesconál már Kex (Csőke Norbi), és NEO (Zsengellér Gábor) vártak. Beszaladtam a marketbe egy kis üdítőért, mert Laci (Kovács László) is telefonált közben, hogy Füreden vár minket, de üdítő hiányuk van! :)
Mire kijöttem, még két lelkes Simsonos csatlakozott a menethez.
Közben felhívott Szilvi (Répás Szilvia), hogy lemosta a motort, és nem akar beindulni, elkélne egy kis segítség. Mondtam neki, hogy maradjon ott ahol van, úgy is útba esik! Szépen el is indultunk!


Megtaláltuk Szilvit, szegény az út szélén várta a felmentősereget, kicsit tologattam a motorját, aztán csak beindult a kisöreg! :) Elszaladtunk még tankolni, aztán megindultunk Mátrafüredre, ahol már Imre (Majláth Imre), Laci, Ádám (Laci fia), és Ricsi (Ádám haverja), vártak ránk.


Füreden beszélgettünk egyet, üdvözöltük egymást, összeszedtük a bandát, közben Szilvi bátyja is hozzánk csapódott, majd elindultunk csoportonként a csúcsra! :)Jó volt kanyarogni a Mátrában, a kis gépek is egész jól bírták, mindenki épségben megérkezett (kisebb-nagyobb problémákkal) a hegytetőre! Itt fényképezgettünk, viccelődtünk, páran leróttuk tiszteletünket az elhunyt motorosok előtt, körbenéztünk, és gurultunk le Sástóra, hogy tüzet rakjunk, mert későre járt már az idő!
Sástóra megérkezve szépen felsorakoztattuk a motorokat, tüzet raktunk, és kezdtük is a nyársalást! Közben csatlakozott hozzánk még egy kolléga. Mikor befejeztük az étkezést, sétáltunk egyet a környéken, megnéztük a tavat, és felmentünk a kilátóba, ami sok ember lábát megremegtette! :) (Kicsit nagyon kilengett! :) )
Visszamentünk a motorokhoz, osztogattam egy kevéske matricát az illetékeseknek, majd elindultunk szépen haza.
Páran még meglátogattuk Imrét, de ott már nem sokat időztünk, NEOnak volt egy kis gyújtásállítás a nagy út előtt.


Gyorsan eltelt ez az őszi délután, a visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát, szerintem egy jó kis napot tudhatunk a hátunk mögött! Köszönöm mindenkinek, aki jelenlétével megtisztelt minket!Az összes kép itt tekinthető meg: Kékesi túra


Ha tetszik, és kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: Mák Máté -Makkos-