Események, Rendezvények:

Pest


Brezova keringõ

Brezovai esünk kelünk, avagy megpróbálunk pályán motorozni! :)


A történet október X-edékén Pénteken került megrendezésre. Sajnos nekem ismételten nem sikerült elvinni a motoromat, mivel elõzõ nap elkerült a kuplungom.
KeX motorja szabad volt, (sajnos nem kapott idõben fizetést, így Õ nem tudott volna menni) így megbeszéltem vele, hogy Én befizetem a vasat és majd etaponként váltva használjuk. Így is történt.
Elõzõ nap Tomival lezsíroztunk mindent. reggel csörög a telefon, kicsit késünk mivel be kellett szaladniuk a boltba. Mikor megérkeztek, már minden be volt pakolva a motorok a futón, így már nekem nem kellett semmit sem vinnem. A motorozás után egy nyársalást terveztünk nálunk, de Tomi kitalálta hogy vigyük el a nyársalni valót , és majd ott megkajolunk így mindenkinek jobb. Össze is szedtük szépen a nyársbottól kezdve a fáig mindent, legalább is gondoltuk Mi! :)
Na de nagy nehezen sikerült is elindulnunk. 

Indulás elõtt:

Beértünk gyöngyösre, tankoltunk majd elindultunk a pályára. Megérkezésünk után, szépen kipakoltunk, és elkezdtük beállítgatni a motorokat. 

KeX motorjával nem is volt sok baj, hamar megvolt a dolog, de sajnos Tominál nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettük volna. A délelõtt az állítgatással telt, igaz ez a nap számára a tesztelés volt, mivel az elõzõ motorjához képest egy gyökeresen át épített motorja volt.
Addig-addig állítgattuk a dolgokat, míg elérkezett az idõ hogy elinduljak a kiírásban szereplõ helyszínre, gyöngyösre a Tescohoz, hogy idõben oda érjek. KeX motorjával hamarabb értem ki mint ahogy gondoltam, így kicsit elõbb értem oda mint ahogy a kiírásban szerepelt. Telt múlt az idõ, már kezdtem búslakodni, már azon gondolkodtam, hogy a kardomba dõlök, amikor félidõben megérkezett Arnold és a barátja. Nagyon tetszett nekik KeX tákolmánya, így a parkolóban megvolt a bemutatkozás... :)
Így hogy már 3-man voltunk gyorsabban telt az idõ, és észre sem vettem hogy indulni kellene. Megérkezett még egy pár Simson, és egy robeszos banda is. Na de hol lehetnek Bacsiék? Több telefonálás után kiderült, hogy már a pályán vannak Neó val egyetemben, így elindultunk vissza.
Probléma mentesen vissza is értünk. Akkor már ki volt mindenki pakolva, így már csak arra kellett várni hogy birtokba vehessük a pályát. 

És eljött a mi idõnk! :) Sajnos Bacsinak nem úgy sikerült a nap mint ahogy szerette volna, több gondja is volt a motorral, viszont a többi résztvevõnek szerencsére nem volt gondja.
Elindultak a körözgetések, telt múlt az idõ, a csapat egyre jobban összekovácsolódott, és mivel most többen voltunk egyszerre a pályán mint az elõzõ esetben, kisebb mecsek is voltak, Pl Mr.Bósza "esek-kelek-kiütlek" Gergõnek 1 etap alatt 1 kört adtam, igaz egy kategóriával erõsebb motorral :P:P . Ahogy bele melegedtünk egyre jobb idõket mentünk. A legjobb idõk sorrendben így követték egymást: 

1. helyen:  Sóti kolléga (1:15)


2. helyen: KeX (1:15)

3. helyen: Dugó (1:16)


A további idõk:  (amint megkapom Tomitól beleírom:)A szünetekben megnézhettünk több komolyabb gokártot is, illetve egy "majdnem" széria kispókot is. A ccm még majdnem stimmelt volna is az eredetivel, viszont a blokkban lévõ felirat az mást mutatott. Az átalakított masína egy 600ccm 110-120 lovas Yamaha blokkal volt szerelve. 

KisPók:

A  nap vége felé megérkezett egy robogós banda is, így már volt egy kisebb fajta forgalom a pályán, ami élvezetes volt.
A várva várt Bósza Mester által bemutatott levegõben és talajon végrehajtott gyakrolat sorozat elmaradt, viszont nekem sikerült helyette elhajítanom a binyiglit. Szerencsémre fent valaki vigyáz rám, így nem lett szinte semmi bajaom, azon kívül hogy a farom a landolást  színváltozással díjazta. Sajnos KeX motorján elhajlott a lábtartó, és leszakadt a végdob a csimpunfogoról. Másnap már orvosolta is. 
Na elérkezett a csurdítás ideje. Elõ is szedtük az eledelt, DE amikor már készültünk volna kiderült hogy a kenyéren keresztül mindent beraktunk az ótóba. Na akkó szaladjunk el mégis csak hozzánk és ott fejezzük be az akciót.
Sajnos ez nem mindenkinek volt kivitelezhetõ, így hozzánk már csak Neó, Bacsi, Sóti,Bósza érkezett. Ismételten kipakoltunk és elkeztük elkészíteni az eledelt! :) 

Képek az étkezésről:

Közben megbeszéltük a nap történéseit, viccelõdtünk, jó volt a hangulat. Miután mindenki jól lakott, (legalább is ezt mondták :) Bacsiék elindultak haza, még Én és Neó összepakolásztunk.
Remélem mindenki jól érezte magát, és a következõ eseményen is legalább ennyien leszünk!

Egy-két kép a végére:

Ha ez nem lett volna elég nézd meg a többi képet itt!
Az elõzõ brezovai kirándulásról a beszámolót itt olvashatod!
Ha bármi kérdésed van, látogas le a Heves megyei fórumra!

Írta:
Dugó

A hejesírásééé akkó sem vááálalom a fellõsseget Ny'a! :)