Események, Rendezvények:

Pest

Vekeri tavi kolbászolás
2004-05-08

Ezt a találkozót azért szervezzük, hogy megismerjük egymást motorilag is. A debrecenieknek nem nagy táv, de a vidékiek egész jó kis túrát szervezhetnek ezen alkalomból. Az időpont: 2004. május 8., szombat 10.00 (óra-perc) Ebben az időpontban kellene megjelenned a Tesco áruház parkolójában. Innen indulunk közösen a tóhoz. Ha késel, akkor majd találkozunk a helyszínen. Néhányan cangával jönnek, ha még nincs jogsid vagy motorod, akkor csatlakozz hozzájuk.

A délelőtt folyamán fogunk megérkezni a Vekeri-tóhoz, ahol lehet horgászni, főzőcskézni, és reméljük nem fognak megharagudni a motorozásért sem. Szeretnénk egy finomat főzni is (Hát nem szalonnkasütésről volt szó? - Dreamer), ezért kérjük, csak akkor jelentkezz, ha tutira eljössz, illetve ha valami közbejön, akkor mindenképpen húzd le magad a listáról. Nem szeretnénk, hazafelé cipelni a megmaradt krumplit. A Vekeri tórol azt érdemes tudni, hogy ha nem leszel kiváncsi a mi főzési tudományunkra akkor van vagy két vagy hármofajta büfé. Napijegy ellenében lehet horgászni, lehet vizibicajozni, csónakázni, füvet legelni valamint a hasat is lehet süttetni. A napocskát mindenki hozza magával fakultatív jellegel.

Az alakulóülés hangulatára visszaemlékezve nyugodtan elmondhatjuk, hogy senki sem fog unatkozni. Nyugodtan gyere el, hívd azokat a Simsonosokat is, akiknek nincs Netjük, jöjjenek el Ők is. Ebben az esetben valahogy tudasd velünk, hogy pontosan tudjuk a létszámot.

Ha Hajdúnánás környékén laksz, akkor csatlakozz hozzám! A volt Ventifilt parkolóból indulunk majd, Balmazújváros felé megyünk kis forgalmú úton, és Debrecenben találkozunk a többiekkel. Ha nem tudod hol a Ventifilt: a fürdő felé haladva át a vasúton, és pont szemben. A parkolóban van egy körforgalom. Fürdő út 1. szám. Ha szeretnél velem tartani, kérlek hívj fel: 30-638 76 71. Az indulási időpontot majd megbeszéljük. Sanyo

Mivel ebben a bolondos időjárásban semmi sem lehetetlen ezért amennyiben esni fog akkor értelemszerűen nem fogunk esernyő alatt szalonnát sütni. Amennyiben bizonytalan vagy, fentebb van egy (T)Mobile szám (mobilszám :o)) amit hívhatsz. Nem is húzzuk az idődet, nyomás jelentkezni!!

Ne felejts el felnézni a fórumra, ott tudjuk megbeszélni a részleteket!

Dreamer és Sanyo

Közös ügyben már él az új e-mail is: Debreceni Régió

A rendezvényre eddig összesen 19 tag jelentkezett.