Események, Rendezvények:

Pest


Megbeszéltük a lelkes kis közösségünkkel, hogy idén még pizzázunk egyet a csapattal!
Többünk nagyon rákészült a találkozóra, éheztettük magunkat a pizzára, többen jeleztük a fórumon, hogy milyen jól esne már! :)


Laci, és fia Ádám, kicsit előbb érkeztek a környékre, ők még benéztek Imréhez, hogy kicsit megszereljék az új blokkot, amit Ádám kapott karácsonyra. Én is csatlakoztam hozzájuk, 14:00-óra körül. Beszélgettünk, néztük, hogy Imre szerelgeti a blokkot, majd elindultunk együtt Gyöngyösre, a pizzériába.
15:00-órára volt megbeszélve a találkozó a gyöngyösi buszpályaudvarra, míg Laci, és Imre helyet foglaltak a pizzériában, Ádám, és én, elszaladtunk a pályaudvarra, ahol találkoztunk Dugóval, és Kexxel. Picit még vártunk, aztán elmentünk a pizzériába.
Előzetesen 8 személy jelentkezett, végül 6-ra csökkent ez a szám.
Egy nagyon jó kis délutánt töltöttünk együtt, értékeltem picit az évet, megvitattuk, hogy mely események voltak jók, kicsit előre tekintettünk, hogy jövőre mire lehet számítani, beszélgettünk egy jót, közben mindenki fogyasztotta a maga kis pizzáját, amiről később egyhangúan mindenki megállapította, hogy finom volt! :) Jól éreztük magunkat!

Jóllakottan, és vidáman búcsúztunk el, Dugó, és Kex, mentek a buszhoz, Imrét, és engem hazafuvarozott Laci, majd ők is hazaindultak.A jelenlévők: Kovács László, Kovács Ádám, Majláth Imre, Kis Dániel (Dugó), Csőke Norbert (Kex), Mák Máté.


Az összes kép itt tekinthető meg: Évadzáró


Ha tetszik, és kíváncsi vagy a társaságunkra, látogass el a fórumra!KéptárunkA beszámolót írta: Mák Máté -Makkos-