Események, Rendezvények:

Pest


2010. március 21. Debrecenben a Dósa Nádor Téren összetalálkozott 11 nagy motorrajongó. Volt, aki Simsonnal jött, volt aki egyéb acélcsikóval. A lényeg az, hogy nagyon jól éreztük magunkat és a legjobb, hogy csodálatos, motorozásra tökéletes napos idő volt. Köszönetet szeretnék mondani "DREAMER" (Szatmári Zoltán) és "Gabo" (Bodnár Gábor) kollegáknak, akik egész úton vezették a csapatot és önzetlenül segítséget nyújtottak néhány csapattársával együtt bajba jutott Némethi Tamás kollegánkon. Üzemi probléma nem történt a többiekkel. Ezen kívül minden megjelent tagnak is köszönetet mondok, hogy volt alkalmam megismerni Őket.

Balogh Viktor /S51/, Nagy - Rádiós - József /S51/

Nádházi - Józsi'bá - József /S51/

14:10-kor indultunk el "lóra" címszóval a Dósa Nádor Térről. Az első állomásunk felé haladva Németi Tamás kollegánk Simson Star-ja megálljt parancsolt. A keletkezett probléma egy karburátor dugulás volt, ami a régen használt tartalék üzemanyag mennyiség elkoszosodása okozott. Szerencsétlenül járt barátunk úgy érezte legjobbnak, ha kiválik a csapatból.

Némethi Tamás /Star/, őt követte a balsors

Gönczi - DJ Rylo - Géza /Star Kompressor/

Első állomásunk a Vekeri tó pihenő központja volt. Itt megpihentünk, ismerkedtünk, itt futottunk össze Lecsóbácsival is. Közben tervezgettünk újabb útvonalakat más nagyobb településekbe is, ahol összejöhetnénk más tagokkal is.

Bihari Tamás /S50 Special/

Szabó Lajos /Yamaha Neo's/

Sok történetet megosztottunk egymással, amin sokat nevettünk. Itt készítettünk egy közös csoportképet is. Itt kivált egy tag és elbúcsúztunk Lecsóbácsitól is. Létavérteshez érkeztünk.

Csoportképen a túra résztvevői

Itt egy kereszteződésben megfordultunk, majd vissza Debrecen felé. A visszafelé úton Dreamer sógorának, Árpinak akadt problémája. A motorjáról ugyanis elhagyott egy túradobozt.

Hadházi Árpád /Kymco Agility 50/

Szatmári -Dreamer- Zoltán & Bodnár Gábor /Suzuki AN400/

Debrecenbe érve búcsút vettünk Dreamer-től és GaBo-tól, innen Nádházi József kollega vezetett minket a Zsibogó parkolójáig. A parkolóba Gönczi Géza, Veres János és Nádházi József érkezett meg, mert a többiek tovább mentek hazafelé.

Veres János /Suzuki/

Vekeri tó partján könnyed beszélgetés.

Itt elváltak útjaink.

Veres Jani megérkezik! Nagyon vagány! :) /Suzuki/

No ki van a maszk mögött??? :D

Indulás előtti készülődés.

Beszámoló: Gönczi Géza (DJ Rylo)

HTML: Dreamer