Események, Rendezvények:

Pest

Ni
2004-07-03

Ni

Mi vagyunk a Simsonosok, akik azt mondják: NI!

Hol is van ez a "Kunmadaras"? Hol is lehet... Á! Ehun van NI! Megvan. Nini! Hát itt van a szomszédban. Akkor nem illik kihagy. NI! Lehet jelentkezz. NI!

Kunmadarason Dragbike és Streetighter verseny lesz harmadikán és negyedikén. Elég későn írom ki az események közé, de csak kíváncsiságból, hogy hány emberkére számíthatok. A túra védjoga nem az enyém a következők miatt: hétvégén Hajdúszoboszlón leszek, ezért mindkét napon jó időnek kell lenni, hogy motorral mehessek. Tehát ha valaki kíváncsi az eseményekre, akkor jelentkezzen itt, és majd ott találkozunk. Én Hajdúnánásról szombaton 7 körül indulok (remélen már innen több motorostársammal!), 7.45-ig pihenünk Balmazújvároson. Hajdúszoboszlóra 8.30-ra érünk oda. Onnan 1.5 óra az út Madarasig kényelmes tempóban.

Gyertek bátran, azt mondják akik ott voltak, hogy nagyon jó buli, több éve sohasem hagyják ki. Ha pedig azt gondolod, hogy égő Simsonnal megjelenni a "nagyok" között, azonnal felejtsd el, mert autóval megjelenni az égő. Egyébként is egyikőjüknek sincs ilyen csodás Klub a háta mögött.

Aki velem akar tartani, az mindenképpen keressen fel, mert nem bizti az indulási időpont, és én mondom meg, hogy milyen az idő. :) Hazafelé 16.00-kor fogunk indulni.

A környékbeli régiók szedjék össze magukat, és ne felejtsék el jelentkezést itt.

Sanyo
Call now: (30) 638-76-71 Non Stop.

Debreceni Régió

A rendezvényre eddig összesen 1 tag jelentkezett.