Események, Rendezvények:

Pest

Tokaji kapaszkodó
2004-07-18

Hamarosan a hajdúböszörményi motorostalálkozóra leszünk hivatalosak. Úgy gondoltuk, hogy előtte 3 héttel még ellátogatunk Tokajra is.

A túránk útvonala valahogy úgy fog kinézni, hogy Hajdúnánáson lesz egy nagy találka, és onnan fogunk közösen vonulni a Tiszavasvári-Tiszalök útvonalon, ott komponálunk egyet, majd tízóraizunk az erőmű mellett azután kisvártatva megérkezünk Tokajra. Az úticélt figyelembe véve ez megfelel a Miskolcnak és Nyíregyházának is.

Tokajban lehetőség nyílik majd ücsörgésre a parton, felmászásra a hegyre, és motormúzeum látogatásra Bodrogkeresztúron, valmint szerintem itt van a legfinomabb fagyi is, amit ájulásig lehet nyalni. Nagyon hangulatos kis túrának tűnik, nem éri meg otthon maradni! A túra 1 napos, de mindenre lesz bőven idő. Hazafelé úgy indulunk majd, hogy a debreceniek is hazaérjenek világosban.

Időpont: 2004. július 18. (vasárnap)

Az indulás időpontja 9.00 Hajdúnánásról a Dorogi úti OMW kúttal szemben levő buszmegállóból. Illetve 8.40 kor a Ventifilt parkolóból. Hajdúböszörményből Szilágyi Feri (Pann bácsi) és kis csapata fog indulni, lehet hozzájuk csatlakozni, ők is Hajdúnánás felé tartanak majd, és együtt indulunk majd tovább.

A részleteket a fórumon tudjuk megbeszélni.

Örömmel vesszük, ha a környező régiók is velünk tartanak!

Sanyo

Debreceni Régió

A rendezvényre eddig összesen 7 tag jelentkezett.