Események, Rendezvények:

Pest

KMK! Avagy: Kiskunlacházán Motorozunk Kedvünkre
2010-02-27

Két órás megbízhatósági pályamotorozás!Emlékszel még?

Valamikor a ködös múltban, amikor még meleg volt, és narancsba borultak a pálmafák (magyar narancsba, de ebbe most ne menjünk bele:)), hát akkor voltál utoljára pályán...

Ha most kiballagsz a garázsba, határozott horkolást fogsz hallani, a versenymotorod téli álmot alszik! Lassan itt az idő, ébresszük fel kora tavasszal, még a valódi szezon előtt a hortyogó dinoszauruszokat!

2010. február 27.-én a Simson kupások tavaszi felkészítő pályázást tartanak, hogy a szezon kezdetére formába hozzák magukat.

Ezen az edzésen bár kit szívesen látunk, jövendő és gyakorló kanyarvadászokat egyaránt.

A pályamotorozás helyszíne a Speedway szabadtéri gokart pálya, az 51-es út 44-es kilométerénél, Kiskunlacháza közelében (térképen még csak a helye van :)).
Nagyobb térképre váltás

A pályamotorozás lefolyása a következő lesz:

Reggel 8 órára odamegyünk, és kibéreljük a pályát 4 órára.

Ez összesen 75 ezer forint, tehát az egy főre jutó költség annyi, amennyi felé a pályadíjat osztjuk, vagyis minél többen megyünk, egy embernek annál olcsóbb!

Pályadíj fizetés után 3/4 10-ig edzést fogunk tartani.

10 órakor elindítunk egy két órás egyben etapot, hogy megtudhassuk, ki készítette fel a télen a legmegbízhatóbbra a motorját.

Lehetőséged van arra, hogy váltótársat hozz magadnak, tehát nem kell egyedül végignyomnod 2 órát, hiszen az a kérdés a motor bírja e vagy nem.

Kettőnél több ember is cserélheti egymást egy-egy motoron.

A pilóta cserére csak a pálya boxában van lehetőség, pályán belül ez szigorúan tilos!

Mivel ez versenypálya nem tekinthetünk el némi előírástól sem, a motorokra vonatkozó műszaki szabályokat megtalálod a kanyarvadász.hu oldalon.

Aki nem Simson motorral kíván pályázni, arra az általános pályanapokon használatos szabályok érvényesek, tehát nem folyhat semmilyen folyadék a motorból, nem lehet rajta semmilyen éles, kiálló alkatrész, a motor világítótesteit, tükreit le kell szerelni, vagy le kell ragasztani szigetelő szalaggal.

Ezek a szabályok elsősorban a te biztonságodat szolgálják.

A pályára lépés feltételei még: Zárt ruházat, zárt bukósisak, motoros kesztyű, bakancs vagy motoros csizma bőrcucc és protektorok használata erősen ajánlott.

A zavartalan lebonyolítás érdekében minden gárda köteles magával hozni egy segítőt, aki aznap nem motorozik. A segítőt NE ÍRJÁTOK FEL A LISTÁRA!

A pályára érkezés lehet egyénileg közvetlenül, vagy lehet vonulni a pesti csapattal.

TAli a szokásos benzinkúton Soroksári út-Határút sarkán lévő OMV kúton, 27.-én reggel 1/2 8-kor.

Az esemény csak szakadó eső, hó, minusz 10 fok és atomvillanás esetén marad el, illetve akkor sem, az esőnap a 27.-ét követő szombat, tehát lehetetlen időjárás esetén március 6.-án rendezzük ezt az évadnyitó balhét.

A rendezvényre eddig összesen 31 tag jelentkezett.