Események, Rendezvények:

Pest

Júliusi összeröffenés
2005-07-16

Végre elérkezett a pillanat, és Szombathelyen is megrendezésre került az első igazi, helyi találkozó. Délután 5 órára volt meghirdetve, bár én már jóval előbb megérkeztem a Tesco parkolóba, nehogy valaki elmenjen előbb, mert nem talál ott senkit. Nem is volt ez baj, mert Tamás is előbb érkezet, majd nem sokkal 5 után kezdtek rajzani sorban az emberek. Már 6-an voltunk, amikor is megjelent további jó pár Simson, Bertoldi vezetésével. Így a Simsonok száma 11-re emelkedett. Fantasztikus látvány volt, végre felnőttünk a feladathoz, lám, mi is vagyunk egypáran.

Negyed 7-ig fényképezgettünk, barátkoztunk egymással, nézegettük a motorokat, itt-ott elcsentünk pár ötletet. Utána motorra szálltunk, és elindultunk egy jó nagy körre a városba, a Zanati utca - Thököly utca – Ady tér – Petőfi utca – 11-es huszárút – Kámon-Olad összekötő út – Dolgozók útja – Csónakázó tó – Szent István park – Savaria Plaza – Szent Flórián utca – InterSpar útvonalon. Sajnos Byu barátunk az egyik körforgalomban kicsúszott valami maszlagon, ami az úton volt, de szerencsére horzsolásokkal megúszta. Természetesen az eset után Byu hazaindult, mi pedig folytattuk az utunkat a városban.

Az InterSpar parkolóban leállítottuk a motorokat, hogy megnézzük az ott zajló autós-ügyességi versenyt. Ám mivel sokáig nem történt semmi, innentől két részre szakadtunk. Egy páran elmentünk a közeli fagyizóhoz, a csapat másik fele pedig ottmaradt megvárni a verseny kezdetét. A fagylaltozó ugyan hivatalosan már 20 perce bezárt, de a szép szemeiknek hála adtak pár gombóccal a portékájukból. Fincsi volt :).

A csemege után úgy döntöttünk, hogy inkább egy közeli koncertre látogatunk el, így Gerivel szóltunk a szupermarket parkolójában lévő társainknak, hogy ott múlatnánk az időt. Az InterSparos csapat úgytudom később McDonald’s-ozni ment. Mi, akik a koncertre gurultunk, kicsit lézengtünk ott, aztán szép lassan tovaszállingóztunk a magunk dolgára….

Végszóként pedig remélem, hogy a legközelebbi találkozón még többen még jobban fogjuk magunkat érezni ( Ja, és vigyázzatok az aszfalttól eltérő színű vonalakkal nagyon [nem a felezővonallal] :) - Byu ).