Események, Rendezvények:

Pest

Parkesz Rallye Tááájm
2006-04-30


Szóval akkor:
Adott volt egy erdő a város szélén, volt hozzá négy mindenre elszánt Simsonosunk, és hihetetlenül rossz időnk már 3 napja. De ugye minket nem tántoríthatott el semmi! Nekivágtunk a ralizásnak, ami már az odavezető futóúton kezdődött.
Sajnos Zsolti motorja nem tűnt üzembiztosnak, ezért sokszor meg kellett állni. Amúgy Zsolti egy új Simsonos, nagyjából 1 hete van Simsonja. Rájött ő is, hogy a minőséget választja inkább. Szerintem jól tette, csak rossz mocit választott. :P Tehát folytatva utunkat, a sok szerviz után beértünk az erdőbe! Persze Zsolti motorja újra meg újra megállt. Meg is ígértem neki hogy valamikor szétszedem és megjavítgatom a gépét, nehogy valahol a kőszegi egyenesbe 200-nál kimenjen alóla! :P
A terep az nagyon jó volt, mindenhol csúszott, keskeny utak, kiálló fatörzsek. Az adrenalin szint az ott volt! Persze a dagonyázás nem maradt ki a programból, amit szerintem a képeken láttok is. Sajnos sokszor meg kellet állnunk, ami picit elvett az élvezetből. Amikor Bertolddal ketten mentünk végig a pályán, akkor kb. fél óra alatt 2 szer is megfordultunk, most 1 kör tartott 2 órát is biztos! De lesz ez még jobb is!
Parkerdő után következett a séi füves terület tesztelése, ami megint nagyon ott volt! Amikor 40-nél keresztbe csúsztatod a motort, az hatalmas érzés. Persze a régióelnök helyettes - azaz ÉN - borulása nem maradhatott ki :). Miután kiélvezkedtük magunkat a vizes pálya adta lehetőségekben, elindultunk lassan haza. Isti motorja teljesen megállt, öt haza kellett húzatnunk.
Végül is teljesen jó volt ez a délután, kis gondokkal, de jól éreztük magunkat!! Legközelebb reméljük többen is tudunk menni, és reméljük üzembiztosabb gépekkel!!! Azért ez király volt!
Parkerdő Simson Rallye RULZZZZZZZ

By: Albi