Események, Rendezvények:

Pest

Csepregi Túra - Második ütem
2006-08-19

A tavalyihoz hasonlóan idén is ellátogattunk Csepregre. Fél 10-kor Szombathelyről egyedül vágtam neki a 20 kilométeres távnak. Csepregen Sunyi és barátai már vártak. Először is kicsit benéztünk Sunyiékhoz. Volt ott kis halastó döglött békával, meg jó sok éhes hal. Etetés közben Sunyi is vígan tömte a haleledelt :). Dumcsiztunk, ittunk, benzint kevertünk, majd útnak indultunk hogy szét nézzünk a környéken. A szomszédos falvakat összekötő utakon alig volt forgalom, és az idő is kedvezett a motorozásnak. nagyon élvezetes volt a környék, még Győr-Moson-Sopron megyébe is áttévedtünk.

Később Bogi is csatlakozozz hozzánk. Csakhamar felkerestük a közeli tavat. Látszik, hogy osztrák a tulajdonosa, mert gondozott gyep és part várt minket. A tó melletti gátnál tettünk egy kört, jó sokat beszélgettünk, körtéztünk, és a vége felé egy kismacskával is játszottunk :).

Sajnos ismét kevesen voltunk, de megint jó volt a társaság, és nagyon jól éreztük magunkat. Fél öt körül indultam haza Bogival. Az egész túrán elkerült minket a kisördög, minden gép remekül bírta, aminek külön örülök. Ja, és felvetődött két jó kis sátorozás ötlete is :). De erről majd később beszélünk.

Ollé!