Események, Rendezvények:

Pest

Januári összeröffenés
2007-01-27

"Szombathely, Január 27., 3 óra, szikrázó napsütés, és a Simsonom még mindíg tökéletes!"

A déli Híradóban bemondták, hogy ország szerete havazik, és midnenki vigyázzon magára. A hóvihar helyett azonban, az ablakomon kinézve ragyogó idő tárult elém, egy szem felhő nélkül. Hiába, Isten is Simsonnal jár a mennybeli motorostúrákra. Nem hiába szeret minket is ;). Ketyessége miatt az időjárás tekintetében nem várhattunk szebbet.

3 órakor már szépen gyüllekeztünk a hipermarket parkolójában, ahogy az már annyiszor lenni szokott. Közben ugyen elkezdett esni a hó, de csakhamar abba is hagyta ezt a buta szokását a felhő, és továbbállt, így megintcsak a napsütésé volt a főszerep. Néhol már-már túlzásba is esett, hiszen a nappal a hátunk mögött, a visszapilantó tükrökben semmit sem láttunk.

4 óra körül ideje volt motorra ülni. Persze megvártuk a benzinhiénákat, míg kaptak egy kis naftát. Mentünk egy nagy kört a városban. Aki egyébként is szokott nagyobb csapatban motorozni, annak ajánlom hogy a sorban kiemelten figyeljen az első helyen haladóra, továbbá a közlekedése lámpák színeire is... :). Miután szétfagytunk, ez eredti elképzelésekkel szemben nem cukrászdába, hanem a hamburger bárba mentünk el. Ez rablás, mégpedig fényes nappal, de az éhség nagy úr!

Mindenki kirendelte a kis enni valóját, és nekiláttunk. Közben megbeszéltünk pár Simsonos dolgot, ahogy az már lenni szokott :). Aztán ahogy kifogytunk a témából, szépen mindenki a dolgára indult.

A találkozó jó hangulatban telt, így az igazi tél és hó előtt még egy kicsit, utoljára motoroztunk, persze az elszántakat a méteres hó sem fogja visszarettenteni, ha jól sejtem...