Események, Rendezvények:

Pest

Kőszegi Túra - Második ütem
2007-04-14

Tavalyhoz hasonlóan idén is megmásztuk Kőszeg apró, de csodálatos hegyeit! Reggel 9 órától volt a gyülekező, majd fél 10-kor indultunk útnak, hatan. A kiszámolt idő előtt már Kőszegen pihentünk. Szerencsére sem ekkor, sem később nem akadályozott minket műszaki probléma.

Kőszeg városban sajnos senki sem csatlakozott hozzánk a megbeszélt ponton, így tovább indultunk a fő térre, egy kicsit fagylaltozni. Jól esett elnyalni pár gombócot ebben a nagy melegben. Miután elfogyott a finomság, neki vágtunk a hegyeknek.

Nagyon szép, kis hegyi szerpentinen motoroztunk, végig ragyogó napsütésben! Megnéztük többek között a Hét Forrás-t is. Jól elvoltunk pár órát, majd mikor már untuk, elmociztunk a Kőszegi Csónakázó Tóhoz. Felültünk a vízibiciklire, beültünk a csónakba, és jól eláztattuk magunkat. Szó szerint az alsónadrágunk is úszott a vízben :).

Ezt követően már nem volt semmi programunk, így csakhamar mindenki haza indult a dolgára. A végére még megírnám, hogy mikor hazaértem Szombathelyre, egy benzinkúton a következő gyönyörűség bukkant elő:

Remélem hogy mindneki olyan jól érezte magát, akárcsak én.