Események, Rendezvények:

Pest

I. Pannon Clan Motoros Buli Szarvason
2007-04-21

Az egész úgy kezdődött, hogy a Pannon Clan Szarvasi motoros baráti társasággal gondolkoztunk, hogy nincs szervezett motoros élet Szarvason. Ezt megfejelve elkezdtük tervezni az évadnyitó bulinkat, hogy megismerjenek minket, és ne úgy gondoljanak a motorosokra, mint csúnya, gonosz száguldozókra az utakon. Itt mindenki megláthatta, hogy milyenek vagyunk mi, motorosok, amikor nem motoron ülünk.


A tervezés már decemberben elkezdődött, lefoglaltuk a helyszínt. Ezzel beindult a dolgok forgása. Februárban már a zenekarok nagy része visszajelezte, hogy ráér, és jön koncertezni hozzánk! Pontosítva 3 zenekar!!!!

Tavasszal voltunk egy pár meghívásos motoros évadnyitón, ahol szoros barátságokat kötöttünk az ottaniakkal. Ők is jelezték, hogy jönnek a bulinkra.


Eljött az Április, és szorított minket az idő. Szervezni kellett a piát, kaját, szállást, terepet, engedélyeket kellett intézni a polgármester, és a rendőrség felé is. És ami az egyik legfontosabb, motorokat kellett építeni, a RAT BIKE /patkánymotor/ versenyre.

Az építés előrehaladtával közeledett a buli is. Kitaláltuk, hogy legyenek vetélkedők is, különböző díjazással, de erről majd még bővebben írok. Nemsokára elkészült a végleges plakátunk is, amit a hétvégi motorozások alkalmával szétterítettül 100 Km -es körzetben. Többekkozt: Kecskemét, Gádoros, Kisújszállás, Mezőtúr, Lakitelek, Szentkirály, Tószeg, Szolnok, stb.

Eljött a buli előtti nap. Már pénteken lent voltunk a helyszínen, megépítettük a színpadot, terepet rendeztünk, kikerültek a sörsátrak, padok, asztalok, és a mi a legfontosabb, a SZESZ is megérkezett... :) Erre kellett végül is vigyázni, hogy nehogy ellopják éjszaka. /kecskére a káposztát eset.../ Éjszaka lent aludtunk, vagyis olyan hajnal 3 -ig egy baráti klubos iszogatást folytattunk. Éjfél felé begurultak a békéscsabai cimborák is. Ők csak átugrottak megnézni, hol is lesz a buli. Jól elbeszélgettünk, megismerkedtünk velük, és visszaemlékeztünk, hogy már találkoztunk egy párszor az országban a találkozókon, ezekre a történetek alapján jöttünk rá... :) Ahogy ők elmentek, a kitartóbbak - Tomi, Andor, és én még elfogyasztottuk a maradékot, aztán nyugovóra tértünk.

A másnap ahogy felkeltünk /7 óra/ elkezdődött az őrület... Jöttek átkötni az áramot, le kellet vinni a cuccokat, ki kellett táblázni a helyszínt, felállítani a regisztrációs sátrat, stb. Egy teljes őrület volt a délelőtt... Az első csapat olyan 1 felé már megérkezett... Kijöttek az árusok is, Többek között a helyi motorkereskedés, Volt új Quad tesztelési lehetőség, és megérkezett Bandita is, aki egy pár órával később már ki is pakolt... :) Kivonult a Körös TV, Polgárőrség, stb. Kezdett összeállni a kép.

Íme a képek!

Eljött a vetélkedők ideje, Háát okozott meglepetést az embereknek. A versenyszámok : Szabadfogású kerékpárhajító verseny, Blokkdobó, Sörpörgő, és őrült bicikli,stb.

Ezek után Street Fighter Show Sutyi és öcsém jóvoltából, közben kajálás!

A koncertek már 4 -kor elkezdődtek. Az első egy új, amatőr zenekar volt, akik spontán ugrottak be, de fiatal korukhoz képest nagyon jól nyomatták a zenét!

A következő az IMPERAL együttes volt, aki a húrok közé csapott! Ezek után jött a GAZEMBER együttes, akik feldolgozásokat játszottak, de NAGYON JÓL!! A koncert után RAT BIKE verseny eredményhírdetés. Ezek után kezdett a ROCKN' ROCKCATS!!! Eszméletlen nagy bulit csináltak! A megjelenésük is már egyedi volt!De inkább beszéljenek a képek!

Másnap az ott alvók előtt keltünk, és elkezdtük a helyszín rendbe tételét.

Azért még maradt erőnk egy kis RAT BIKE -ozásra és sütkérezésre a pakolás végén.

A buli elég jó visszhanggal zárult, mindenkinek tetszett. Ezúttal köszönöm Báhidszki Mártonnak, és Ernyei Áronnak, hogy megtiszteltek miket jelenlétükkel!

Jövőre is találkozunk a II. Pannon Clan Motoros Szezonnyitó Bulin!! ----->>>> NEMSOKÁRA KÉPEK, VIDEÓK!!!!!


További információ és a Pannon Clan honlapja : www.pannonclan.extra.hu

Iromány, képek, HTML : ->> Magic <<-