Események, Rendezvények:

Pest

Januári röfögés
2008-01-26

A találkozót egy mondattal szerintem jellemezhetjük: gyenge kezdés után egy nagyon erős befejezés.

A találkozó délután 1-re volt meghirdetve a szombathelyi nagy Tesco parkolóban, mire én odaértem már ott várt engem Kovács Tomi és Nagy Bence. Úgy volt, hogy kocsival megyek aztán a többiek rá vettek, hogy hozzam ki én is a simómat. 2-kor elindultunk a Tesco parkolójából akkor én még kocsival. Megegyeztünk, hogy a Zoliéknál meg várnak engem mire visszaérek a motorral.
A városban nem mentünk sokat, mert úgy ítéltük meg, hogy ahhoz egy kicsit kevesen voltunk, így rögtön neki álltunk az egymás közötti versengésnek. Többnyire lassúságikat csináltunk, mert az összes motornak volt valami olyan bibije, ami miatt nagyon nem akarunk gyorsulgatni :D. A lassúsági eredményeit, lent megtaláljátok. Ezután következett Hittér Zoli és Jocka egykerekezési mutatványai. Utána Jocka és Bence mégis rászánták magunka egy kis gyorsulásira, ha úgy vesszük egész ki egyenlített futamok voltak Jocka 70ccm-vel és ugró lánccal, míg Bence 52ccmvel :).
Aztán jött a Wartburg. Úgy kezdődött, hogy mi lehúzódunk az út szélére, hogy kikerülhessen miket, de az öreg felment a járdára és bele a susnyásba, mi meg nagyot néztünk, hogy mit csinál. Kiderült, hogy az öreg elhagyta az első rendszám tábláját és úgy negyedóra múlva jött is vissza érte. Mivel mi Simsonosok jó emberek vagyunk így visszaadtunk neki :D. Utána közösen arra jutottunk, hogy jó lenne valamit harapni, így elmentünk a Savaria Plázába pizzázni. Bence megmutatta művészi énjét, hogy egy IFA feliratot rajzolt Kovács Tomi pizzájára. A kajálás közben jókat beszélgettünk, élveztük egymás társaságát. Miután mindenki elfogyasztotta a saját pizzáját elváltak az útjaink, és mindenki ment a dolgára, mert már jól besötétedett mire végeztünk.

Összefoglalva kevesen voltunk de szerintem épp elegen ahhoz, hogy egy ilyen jó kis összeröffenés összejöjjön. Remélem mindenki jól szórakozott.

Lassúsági verseny eredményei:

Versenyzők

1. futam

2. futam

Hittér Zoltán

2

3

Nagy Bence

4

-

Kovács Tamás

3

2

Joci

1

1

Amikor csak hárman mentünk:

Versenyzők

1. futam

2. futam

Joci

1

3

Nagy Bence

2

1

Kálmán Tamás

3

2

Köszönöm szépen mind a szervezést, mind a beszámolót Kálmán Tominak! - Lancelot