Események, Rendezvények:

Pest

Teke Hepajjest - Harmadik Ütem
2008-02-23

A már napok óta tartó remek idő most sem maradt el. Bár még bőven február volt, így is 10+ fok volt a hőmérséklet. Ennek ellenére két kocsi is csatlakozott a három tekézni induló motoroshoz.
A megbeszélt időpontra érkezve már találtam klubbos várakozókat. Végülis is nyolc főre kerekedett a csapat, és öt óra után pár perccel el is indultunk Tanakajdra. Nem volt hosszú az út, negyed óránál nem tartott sokkal tovább. Hamar elfoglaltuk a pályákat.

Gabi párja és kisláya lemondott az indulásról, így a maradék hat főt sikeresen elosztottuk. Volt akinek az elején nem ment a játék, de belejött a végére, láttunk szép gurításokat is. Csak kis megjegyzés, hogy szerény személyem mindíg a győztes csapatban teljesített szolgálatot :). Voltak elég nagy csaták, rendesen el is fáradtunk. Jó volt nagyon a hangulat, egymáson visítottunk nagyokat, közben pedig Gabi és én készítettünk jópár képet is.

Olyan fél 9 lehetett, mikor meguntuk a játékot. Összecsomagoltunk, elköszöntünk egymástól, és visszaindultunk a megyeszékhelyre, ahol mindenki ment a maga dolgára. Jövő héten tollaslabdázni megyünk! :)