Események, Rendezvények:

Pest

Soproni Túra II. - Látogatás a Bob Pályára
2008-06-28

 

A nap csak úgy tűzött Szombathelyen, és bár az előző viharok miatt még nem volt nagy meleg, látszott hogy szép időnk lesz. A start-helyen megittam az akciós energiaitalom, és negyed 11-kor indultam útnak, szép kényelmes tempóban. A tervezett időben, 11 órakor értem kb. fél útra, Újkérre, itt tartottam is egy negyed órás pihenőt. Közben el fényképezgettem, megmozgattam az izületeim. A Simsonálisra valamit ki kell találnom, maximum felkötözök egy pokrócot, mert semmi vér nem maradt a fenekemben :). Ideje lenne már szivacsot cserélni az ülésben.

Negyed 12 után indultam el ismét. Elég nagy tömeg volt, több tíz autóból álló konvojok előztek meg, de én nem akartam sietni. Így is már dél előtt a Bob pályánál voltam, mi mást tehettem, megvártam a Mosonmagyaróvárról érkezőket. Majd' el felejtem, a Bob pálya parkolójába érve kezdett el a blokkom vadul civakodni. Mint utólag láttuk, mindkét blokktartó csavarról letekeredett az anya. A probléma megoldását későbbre hagytuk...

A tervezett időhöz képest kb. 5 percre megérkezett a 4 fős banda. Lezártunk, és elsétáltunk a bejáratig. 3-3 csúszásjegyet vettünk, mit ne mondjak, jól mulattunk :). Az utolsó csúszásnál valamelyik Okos Tóni kitalálta, hogy gyorsan egymás után menjünk le, ebből természetesen az lett, hogy a második helyen haladó emberke sínylette meg a dolgot, látható sebbel a hátán, és fájó herékkel. Persze utólag már nevettünk is a dolgon. Teljes élménybeszámoló, koreográfiával magánban... :).

Amint kimulattuk magunkat, átgurultunk a Plaza parkolóba. Sajnos a hiányzó anyák miatt a blokkom nagyon ugrált, így nem tudtam vele normálisan közlekedni. Szerencsére kölcsön kaptam a piros Simson-t, így Czanggal elugrottunk csavarért. Fél óra alatt meg is fordultunk, majd újabb fél óra szerelés jött. A buta menetre nem akart rákapni az anya, persze, nekem pár perc alatt sikerült :). Nos, hogy ezen is túl voltunk, bementünk a Plázába, és falatoztunk egy jót.

Negyed 4-kor indultunk el haza, én Szombathelyre, a többiek pedig Kelet felé. Nem volt semmi gond, kivéve, hogy az utolsó 5 kilométeren alsógatyáig áztam :). Rendesen fájt a leégett karomon a sok-sok esőcsepp :P. Nem is lett volna Simson találkozó, ha nem ázok el. Sebaj, ez így a végére belefért. Ettől még remek kis napon voltam túl!