Események, Rendezvények:

Pest

Szeptemberi összeröffenés
2008-09-13

Hát ez is meg volt. Persze, mint sokszor, nem az sült ki belőle, mint aminek indult. Az egyre jobban elharapódzó környezetszennyezés, Földünk kizsákmányolása, és a fosszilis energiaforrások nagyarányú felélése miatt kiszámíthatatlanná vált az időjárás. A találkozó előtti héten megdőlt a több tízéves melegrekord. A kellemes késő délutánra szalonnasütést terveztünk. Ám másfél nappal a találkozó előtt, meghozta Földanyánk a kellemes meleg idő böjtjét.

A hőmérséklet pár nap alatt húsz fokot csökkent, így nekünk is alkalmazkodnunk kellett. A téli nagykabátban megjelent résztvevőkből ítélve nem cselekedtünk rosszul. A találkozó kis beszélgetéssel indult, rég voltunk már ennyien, és sok idő is eltelt a legutóbbi, helyi találkozó óta. Úgy egy óra elteltével indultunk egy körre a városba, Deni vezetette a sort, KT pedig hátul biztosított a bordó ©kodával.

A felvonulás végén a belvárosi Cinema Kávézóba csöppentünk, ahol udvarias kiszolgálás mellett elfogyasztottuk a forró-csokit, gyömbért, narancslevet. Vacogva bár, de törve nem, innen szóródtunk szét, ki-ki a maga útja felé. Kis idő múlva a napot póker-győzelemmel zártam, de ez már egy másik story…