Események, Rendezvények:

Pest

Első Nyugati Nyárbúcsúztató
2009-08-15

"Kár, hogy esni fog." Az elmúlt időkben szinte mindig elhangzott eme mondat, sokan gyanúsítottak engem, hogy direkt esőtáncot járok, hisz folyton eláztunk, az összes találkozón. A hétvégén viszont máshogy alakultak a dolgok.
Remek idő fogadott Szombaton. Az egy hónappal ezelőtt lezajlott Simsonális óta először vettem elő a Simsonomat. Csak egy láncfeszítés kellett neki, hálás jószág. A házigazda KT, már korábban elment kocsival Kőszegre, ő ott várt ránk. A Kisteszkótól 3-an elindulva sátánian pontosan Kőszegre érve, KT felvezetett minket a telekre. Kicsit bohóckodtunk, én próbáltam felkapatni a dombon, de végül is nem mertem. Tomi aztán a motorommal elment ismét a városhatárra, hiszen Pubi és Marci jöttek a verseny-Wartburggal. KT Skodája és a Waresz közelében jól érezte magát sok kis gépész palánta. A létszám pedig tovább nőtt, Gabi és Gabi Kettő (FaGabi és Durca személyében) süvített fel hozzánk. Végül pedig alelnök Deni, és párja, Timi  robogtak be, további két emberrel együtt.
Volt szalonnázás, én remek cserkész tudásommal - és kis segítséggel - fát aprítottam, és tüzet gyújtottam. A hagymától égett a torok, az oxigéntől pedig a tűz. Sajnos KT-n és rajtam kívül más nem tervezte ott alvását, lassan mindenki elszállingózott. Deniéket indítottuk el utoljára, mi KT-vel pedig elkezdtük a motoromat elrejteni a kőszegi brazilok szeme elől. Aztán halljuk, hogy Deniék szépen visszajöttek. A lámpájuk hol égett, hol nem, szóval inkább visszafordultak. A "parádés érkezés" után, leszedtük a sövényről és Deni lábáról a motort (balladai homály :) ), majd becuccoltunk.
A kis házban pillangókra vadásztunk, én egyet véletlenül le is nyeltem, majd mikor mindenki lefáradt, nyugovóra tértünk. Én KT zörgésére ébredtem meg, aki közölte, hogy túl van a reggelijén, pakoláson, hisz már 10 óra van. A fiatalok is hamar felkeltek, szomorú búcsút intettünk egymásnak, majd elindult haza felé.

Köszönjük a vendéglátást a házigazdának!