Események, Rendezvények:

Pest

Szalonnázás a Mecsekben 2
2009-10-29

Évadzáró, Szalonnázás a mecsekben 2

Hát sajnos ez is elérkezett! Az év vége ami azt jelentette, h Baranya megyének is meg kell szervezni sajnos az utolsó kis összejövetelt a 2009-es évben!

A találkozó először péntekre majd utána csütörtökre lett kiírva! Ez azért nem volt baj, mert őszi szünet volt! A jelentkezők száma talán nem volt túl nagy, de mi még reménykedtünk, hogy egy kicsivel többen leszünk!

Eljött a csütörtök reggel! Sürgölődök-forgolódok, hogy minden meglegyen a kis tatyómban és végre indulhassak. Első álomásom a pécsi temetőnél volt, ahol sok rendőr volt a hétvégi ünnepek miatt. Ott találkoztam Forgács (alias PAPA :D ) kollégával aki apukája Kymco robogójával jött, amiről csak jót tudok mondani! :) A vége sajnos 40-45 volt, de egy túrázós 50 ccm-es tempónak pont megfelelt és még a gyorshajtástól sem kellett tartani! :) Forgács kollégának először még el kellett ugrani egy haverjához, de ez után már semmi sem tartott vissza minket! Mentünk az Uránvárosi Tesco felé! Amikor megérkeztünk, egyből a benzinkútra fordultunk, h tankoljunk egyet. Onnantól gurultunk el a Tesco bejáratához ahol már ott volt Toll, Koszorús és Hermann kolléga is. Ekkor még egy embert vártunk aki kicsit messzebbről jött, de pár perc várakozás után Bán Petike kolléga is megérkezet, akinek lógtunk egy befenyítéssel, szóval meg is kapta! :) (természetesen csak viccelek :) ) Ekkor még hosszan elbeszélgettünk, ettünk, ittunk és kipróbáltuk egymás gépét! Ezek után elindultunk Orfű felé. Az út igencsak izgalmas volt, hiszen a kanyarokban pár embernek elszabadult a jobb oldali keze, de semmi extra nem történt! Megérkeztünk az Orfű felé vezető út kanyarába ahol ismét ettünk egyet, ismét kipróbáltunk pár motort majd elmentünk az orfői kilátóhoz, ezután pedig az orfűi parkolóba. Itt gyorsultunk párat, mindenki kisebb nagyobb sikerekkel! :)

Az eredmények a következők lettek:

Fábos (AF-1) vs Bán Petike kolléga (saját S70) ---> AF-1 nyert

Bán kolléga vs Koszorús kolléga ---> Koszorús győzelem (nem az utolsó :) )

Fábos (AF-1) vs Koszorús kolléga (Bán kolléga motorjával) ---> Koszorús nyert

Fábos (AF-1) vs Koszorús kolléga saját motorral ---> Talán, döntetlen, de inkább Koszorús kolléga nyert! :) (Gratulálok neki!!!)

Ezután mindenki el kezdett gondolkodni a következő tuning befektetésről. :) Sajnos az idő eléggé beborult ezért elindultunk hazafelé mindannyian. Koszorús és Hermann kolléga Sásd felé a többiek pedig Pécs felé. Minket eléggé gyorsan, már a Mecsekbe elkapott az eső, ezért nagyon féltünk a kanyaroktól. De végül elértük Pécset, ahol Bán kolléga a Slick gumijával egyszerűen farkasszemet kapva tépte szét a város vizes aszfaltját! :) Tudtommal mindenki épségben hazaért, bár pl. Bán kolléga nem vágott neki a hosszú útnak motorral, ezért ő hazaszállítatta magát. Én pedig rekordidő alatt otthon voltam! :)

A találkozó nagyon jó és színvonalas volt mindazok ellenére, hogy ez egy nagyon fiatal csapat volt, de sok reményt lehet még hozzájuk fűzni szerintem! :) Ezúton is szeretném az összes Baranya megyei Simson Klubos tag nevében köszönni ezt, és ebben az évben való munkát és találkozókat! :)

A végére pedig csak azt tudom írni, h HAJRÁ BARANYA és 2010-ben újból találkozunk és Simsonálisonról sem fogunk ismét elfeletkezni! :)

Írta:Fábos Zoltán

HTML-ezte:Koszorús Balázs