Események, Rendezvények:

Pest

Essünk keljünk ismét Brezován! :)
2010-04-18

Brezova 20100418 beszámoló

Pályázzunk ismét Brezován!

2010-04-18

 

Április 18. Egy átlagembernek ez a vasárnap is úgy telik, mint a többi. A Heves megyei Simsonosoknak viszont egy fél napos pályamotorozást jelent.

A gyülekező előzetes megbeszélésre a TESCO parkolóban volt 12:00, és 12:30 közt. Misi hamarabb érkezett, mint a többiek. Én 11:55-re leértem, és láttam, hogy még elég foghíjas a társaság. Telt, múlt az idő, lassan 12:20, de a többiek csak nem jönnek. Egy gyors telefon, és megtudtuk, hogy már készülődnek. Telt, múlt az idő, és 12:35-kor feltűnt egy Trabi, egy motor kíséretében. Megjöttek. Váltottunk pár szót, és útnak eredtünk. Út közben felvettük még Lajost, és Vele együtt útba vettük a cél, Brezovát.

Mikor kiértünk, láttuk, hogy az autósok is kint vannak. Lepakoltuk a cuccokat. Dugó megvette a matricákat a versenyzők részére. Amíg készülődött a társaság, addig a driftelő autókat néztük A pályán is találkoztunk két újjonc Simsonossal, sajnos azóta sem jelentkeztek a fórumon sem. A lehetőség adott volt számukra is hogy tujjanak motorozni de sajnos nem éltek vele. Nem túl sokat voltak kint, majd halkan távoztak.

Jött a várva várt mondat. A motorok etapja következik. Gyorsan neki is estek a pályának a fiatalok. Mivel nem csak mi voltunk kint, több kategóriát láthattunk. A pályán körözöttek közt volt robogó, MZ, Simson és (Kex cucca mi volt???:O Jó kérédés az egy besorolhatatlan valami majd KeX elnevvezi addig is nevezzük KeXmasína :) ) egyaránt.


 A köridőket folyamatosan mértük. A robogóknak 1 perc 3 másodperc kellett ahhoz, hogy körbeérjenek.. Az MZ-sek 1:09-eket mentek. Kex a cuccával 1:18-ra volt képes, és a Simson 1:20-at tudott futni.

 Legjobb köridők:

  1. Kex: 1:17:543
  2. Dugó: 1:20:007
  3. Tomi: 1:21:004
  4. Lajos: 1:22:592

 

A motorozás közben ellátogatott Szilvi, Máté, Norbi, de Ők sajnos nem maradtak sokáig. Máténak ezúton is köszönjük szépen hpgy elhozta a kulcstartókat! Szilviéke kipróbáltak egy két motort amikkel a tagok versenyeztek, hát volt öröm néha nem is kicsi! :)

A pályázás az estébe nyúlott. Mindenki kipróbálta a saját, és motorja határait, de bukás nem történt részünkről. Ahogy fogytak az érdeklődők, úgy fogyott a gumi, és a kipubilincs is. 

Negyed 8-kor úgy döntöttünk, hogy befejezzük a körözgetést. Szépen összepakoltunk, kezet ráztunk, majd elindultunk haza. Biztosan megyünk még.
Dugó szerint egy eredményes napot zártunk, elég sokan megnézték a versenyzőket még ha nem is tudtak sokáig maradni de azért eljöttek. A versenyzők pedig a jó időnek köszönhetően nagyon jól érezték mahukat, és egész jó kis házi csatározások törtek ki a pályán. Sajnos nem voltunk elég sokan Simsonosok, remélem a következő eseményen többen leszünk! 

Akik jelen voltak:

Csőke Norbert (Kex)

Kis Dániel (Dugó)

Kis Lajos (Lajos)

Lénárt Tamás (Tomi)

Lénárt Gergő (Tomi Fia)

Mészáros Mihály (Misi)

Páll Gergő (Páll)

Dugó ezúton is köszöni szépen hogy eljöttek és reméli hogy jól éreztétek magatokat!

Értékelő mondatok a résztvevőktől:

Kex

Dugó: "Elég jó érzés egy sokkal kisebb ccm.es motorral (Simson)  feltartani egy nálad fényévekkel komolyabb ( de nem jobb:) ) motort (VFR) a teknikás részén a pályának. Persze egyenesben... :)"

Lajos: Sajno Lajossal még azóta nem sikerült beszélni de remélhetőleg minnél előbb-utóbb pótolni fogja hiányosságát! ;) :)

Tomi: Hát mit is mondhatnék róla! A sebesség istenei megkegyelmeztek nekünk földi Simson imádó halandóknak, kik meg merték hágni a szent aszfalt csíkot amit Brezovai gokart pályának nevezett el a mi szeretetteljes, imádatos istenünk (kinek nevét csak suttoghatjuk)! Adott nekünk jó időt, megfelelő benzint, és eltalált beállításokat a kitűnően működő szent "állatokra". Adott nekünk ellent melyet le kellett küzdenünk gyaur robogósok személyében, és adott nekünk nagytestvéreket, melyek megaláztak minket szent unikornisaikkal!

Nagyjából ennyi lenne! Jót motoroztunk meg jól éreztük magunkat! :)

Gergő: Nekem a BMW-sek tetszettek legjobban, de nagyon élveztem.

Misi: ”Miért nincs Nekem pályagépem???!!!”

Páll: ”Gumid kopjon, ne a lelked!!!”

 

A találkozón készült képeket ide kattintva tekintheted meg. (A képeket Misi készítette. Köszönjük.)  

Ha felkeltette érdeklődésed ez a kis társaság, akkor látogass el a fórumra 

Képtárunk  

A beszámolót Kis Dániel segítségével írta Páll Gergő.

Köszi hogy elolvastad!

 

Ne szólj, ha hibát találtál a szövegben. Csinálj jobbat. :))