Események, Rendezvények:

Pest

II. Horti Majális!
2010-05-01

II. horti majális

II. Horti Majális


Idén is megrendezésre került Horton a majális, ami már a tavalyikhoz hasonlóan egybe volt kötve egy Trabant, Wartburg, Polski és Simson találkozóvolt.


Én már reggel kimentem, felmértem a terepet, és elkezdtem intézkedni. KeX elõbb érkezett, mint ahogy meg volt beszélve, és ennek örültem is mivel rengeteget segített! Miután KeXel sikeresen megoldottunk mindet, megérkeztek Neóék! Neóék után nem sokkal ideértek Santyiék is!  Sajnos sokan nem jöttek el, és voltak jó páran, akik a motor hibájából kiindulva nézõként vett részt az eseményen, és voltak olyanok is, akik nem tudtak végig maradni. Nézõként megjelent André, és Valentin is.

Fél 11 körül elindult a felvonulás, mentünk egy nagy kört a faluban. A felvonulásból visszatérve megkezdõdött a szépségverseny, ami egészen a gyorsulási verseny kezdetéig tartott. Az elsõ helyet másodjára Neó szerezte meg, a második Karusz Tibor lett  és a harmadik Sós Anti lett a zsűri szerint.

 A szépségverseny alatt KeX próbálta szórakoztatni az emberek, sajnos a motor már egyébként sem volt a legjobb formájában, és mint utólag kiderül 1 gyûrûvel üzemelt, de ennek ellenére csak elpukkadt a gumi!  :)
A gyorsulási versenyen egy kis kavarodás volt így sajnos a motorosok csak egy kört mehettek a beígért kettõ helyett. Sok bíztatás után 3 motor indult el rajta, és technikai okok miatt a legerõsebb motor a mezõnyben nem tudta megmutatni mit is tud, így lett csak a harmadik Santyi motorja Krausz Tibor pilótával, a második helyen Neó végzett, és Nagy Tamás lett az elsõ.

A gyorsulásról visszatérve egy kisebb szusszanás következett majd a csigafutam is megrendezésre került.
A csigafutam elõtt befutott Mihu és Kakas Dani is. A csigafutamon már szép számmal voltak motor, de senkinek nem volt esélye, mivel KeX torony magasan megnyerte ismét a csigafutmot, majd mögötte Nagy Tomi következett és a harmadik helyen Kakas Dani végzett a fecskével!

A csigafutam után összesítettük az eredményeket, volt egy kis beszélgetés majd eredményhirdetés következett!

Az ott marad csapat :


 

Antiéknak dolga akadt, így sajnos nem jöttek már el velünk enni, de az ott maradó tagokkal átmentünk elfogyasztani a bográcsos eledelt! 
Hava érve mindenki jó étvággyal fogyasztotta a babgulyást, majd szépen sorjában mindenki elindult haza!
Elnézést a kevés képert csak sajnos a családi gép foglalt volt másnál meg nem nagyon volt, ha mégis lett volna valaki aki csinált volna képeket azt megköszönném ha elkéldené nekem a dugobaa@hotmail.com címre. Elõre is köszi! :)
Kb ennyi történt a II. Horti majálison, remélem a következõn többen leszünk, és akik itt voltak azokkal a egy év múlva ismét találkozunk!
A résztvevõk remélem jól érzeték magukat.

Képátunk, képek az eseményrõl pedig itt.
Az elõzõ majdális beszámolját itt olvashatod! Ha bármiféle kérdésed lenne akkor tedd föl a hevesi fórumon.

A hejesírásé  nem vállalom a felelõsséget! :)
Dugó