Események, Rendezvények:

Pest

Tavaszi kirándulás - Köcsk
2012-04-15


Hetekkel ezelőtt Andor felvázolta ötletét, hogy szívesen szervezne egy kis kirándulást Vas megyében. Én ennek csak örülni tudtam, végre nem nekem kell kitalálni a programot :). Aztán elkezdtünk egyeztetni, hogy mikor, hogyan, mi legyen. A túrára április 15-én került sor.

Sajnos egész héten nagyon hideg volt, és az eső is esett korábban, így a szombathelyi gyülekezőn csak 4-en voltunk. 9 órakor indultunk el Vép - Ikervár - Sárvár felé, majd útközben Danit felszedve Köcskön találkoztunk Andorrékkal, akik a faluban vártak ránk. Pár perccel később még hárman csatlakoztak, akik Szombathelyről - reggeli szerelés miatt - csak később indultak el, de lóhalálában beértek minket.

Innen indultunk el közösen, Laci szerint 11 főt számlálva a környéken kirándulni. Többek között megnéztük Berzsenyi Dániel szülőházát is. A közeli hegyre felkapaszkodva ugyan kicsit eltévedtünk, de a templom körül azért jóízűen meguzsonnáztunk.

Délután aztán vissza indultunk Szombathelyre. Jó túra volt, mert azért kellett távolságot is motoroznunk, de olyan sokat mégsem :). Nem mellesleg megúsztuk az esőt, és bár nem volt melegünk, szárazon értünk vissza a megyeszékhelyre. Egyet nagyon bánok, hogy a kis kémkamerámat nem vittem el, felvételeket készíteni.

Nagy Donát - Lancelot