Hírek & Újdonságok:

Pest


ELNÖKSÉGI:    PLAKÁTOLJ KLUBTAGSÁGÉRT!
2015-06-29



Az, hogy minden évben sok lelkes Simsonos kirak pár plakátot a rendezvényről, az nagyon sokat segít nekünk, szervezőknek.
Idén azonban nagyon kevesen segítenek ilyen formában.
Érdeklődve más egyesületeknél, ők is panaszkodnak arra, hogy egyre kevesebb a nagy rendezvényekre járó tagok létszáma, így van olyan klub, ahol idén lesz az utolsó ilyen nagyszabású rendezvény...remélem ezek közé mi nem fogunk beletartozni, de sajnos a Simsonális sem fenntartható akkor, ha kevesen jöttök el, mert a hangulat akkor jó, ha sokan vagyunk...mert hát nem mindegy, hogy együtt csak 185 lóerőt tudunk, vagy 555-öt...na ez meg hogy jött ki? :)

Mivel látjuk, hogy nagyon sokan anyagi okok miatt mondanak le arról, hogy eljöjjenek, - s az árakon nem tudunk változatni, mert kb 6 éve nem emeltünk - ezért most kitalálunk valami újat:

Rakj ki plakátot, és váltsd be klubtagságra!

Plangár Sándor kézzel festett színes plakátja itt tölthető le.

A kirakandó plakátokon valahova olvashatóan írd oda a regisztrációkor kapott azonosítószámod.

Ha netán hibát írna ki itt az oldal, akkor próbáld meg más böngészővel.

A kirakott plakátot fotózd le, úgy, hogy látszódjon a környezete, és az azonosítószámod is (ha nem látszik jól, akkor csinálj két fotót), majd küldd el a plakatolas@simsonalis.hu címre a képeket, és írd meg a levélben, hogy hol találhatóak az egyes plakátok. Tehát készíts egy listát, hogy pl a plakat1.jpg az xy motorosbolt kirakatáról készült, melynek címe: z város xy utca ? házszám.

A képeket és a listát Július 3.-e éjfélig fogadjuk, az ezek után kirakott plakátokat nem tudjuk már számolni, hiszen nem, vagy alig lesz reklámértékük. Kérlek tedd ki mihamarabb a plakátokat, hogy azok is értesülhessenek a Simsonálisról, akik nem hallottak még a rendezvényről, de szívesen eljönnének.

  • Minden egyes, megfelelő helyre kirakott szép, színes plakát után 1 hónap klubtagság jár.
  • Minden egyes, megfelelő helyre kirakott szép, fekete-fehér plakát után 15 nap klubtagság jár.
  • Nincs korlátozás, bármennyi plakát kirakható, aki eléri a 12 hónapot, az kap tagsági kártyát is.
  • Az érvényes tagsággal rendelkező tagok esetén természtesen a szerzett napok a meglévő érvényességhez adódnak.

Megfelelő helynek minősülnek olyan helyek, ahol nagy számban fordulnak meg emberek, és nem tilos plakátok kifüggesztése. Nyugodtan megkérheted a kedvenc motorosboltod eladóját, de a fagyis lányt is, hogy hagy rakhass ki egy plakátot náluk, vagy használhatod a hirdetőtáblákat is.
Ha tilos helyre raksz plakátot, azzal veszélybe sodrod az egyesületet. Ha ez előfordul, akkor kizárunk az akcióból.

Természetesen, ha valamely klubtag már megelőzött, akkor nem szedheted le a plakátját, vagy nem rakhatod mellé a sajátod, mert ez a fotókból pillanatok alatt kiderül majd, és ezért is kizárás jár. Azt, hogy a plakátok valóban megtalálhatóak a lefotózott helyszínen, a régióelnökök fogják szúrópróbaszerűen ellenőrizni.

Reméljük, nem szegte kedved a sok szigorú szabály, és te is segítesz népszerűsítetni a rendezvényt.
Ezeket a szabályokat azért fogalmaztuk meg, hogy ne kerülj se te, sem pedig az egyesület kellemetlen helyzetbe.

Nagyon köszönjük a segítséged, és sok sikert kívánunk: a Simson Klub Magyarország csapat