Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

II. MOPED SHOW -weekend-

Időpont: 2006-09-01
Régió: Somogy megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

A MOPED 91 Kft szárnya alatt tavaly is megrendezésre került a MOPED show. A rendkívüli esemény, ahol a Magyarországon múködő kismotoros klubok bemutatkozhattak, jól sikerült.
Ezen felbuzdulva idén is lesz olyan talákozó, ahol együtt vígadhat Simsonos, és Robogós egyránt.

Szeptember első hétvégéjén kerül megrendezésre a II. Opel Blitz Weekend, Balatonszemesen.
Angyal Attila, a MOTE tiszteletbeli elnöke szeretné, ha idén a MOPED show az ő rendezvényükhöz csatlakozna. Így történt hát, hogy egy forró nyári napon a Simson Klub Magyarország, a Robogó Klub és a Moped 91 Kft képviselői, Angyal Attila vezetésével bejárták a remeknek igérkező helyszínt, és egyeztették a programokat.

Tehát idén is lesz Moped Show, illetve immár Moped weekend, mert ez már 3 napos nagyon igényes, jó hangulatú rendezvény lesz.

A helyszín, és az időpont

Még több kempingkép!

A helyszín a Balatonszemesi SIOTOUR Vadvirág*** Kempingben lesz.
8636 Balatonszemes, Arany J. u.

A helyszínre, már csütörtöktől (augusztus 31) lehet érkezni, de ezen a napon motoros program még nem lesz. A motoros programok a pénteki és szombati napokra koncentrálódnak majd.

A programok:

Jól bevállt, mégis izgalmas programokat szervez majd a Simson Klub és a Robogó Club szervező csapata. Lesz többek között ügyességi verseny, csiga futam, Ökogyorsulás, Gyorsulási verseny, Street-Fighter show, és persze ott lesz MIKI is, és megméri majd bárkinek a fordulatszámát, aki tövig meri tekerni a gázkart. :)

Ezen kívül lesznek közös Motoros-Opelos programok is, mint a felvonulás, vagy épp a szépségverseny. De ez még mind semmi, olvasd el programokat a honlapon, itt!

Mennyi be fog ez kerülni?

Angyal Attila felajánlotta, hogy a Simson Klub Magyarország érvényes klubtagságival rendelkező tagjai kedvezményes áron (MOTE/MVOK áron) jöhetnek a rendezvényre. A belépéskor mind te, mind a motorod kap majd karszalagot, így azt innentől kezdve csak te viheted ki a kempingből.
Az árakat itt találod!
Ha netán soknak találod az árakat ne feledd, két élő koncert, ingyen mozi, diszkó, sőt sztriptíz show is lesz! :)

Hamarosan kiírják a régiók a vonulásokat is!