Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

A teremracsni elmarad!
A teremracsni elmarad!

Időpont: 2009-11-08
Régió: Pest megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

Terembalhé!

Rettentő módon begerjedt a Balassagyarmati versenyt szervező Mamis gárda, így amikor már mindenki csak a tüzelőt gyűjtötte a hosszú télre, kiderült, hogy nem kellene még nagyon leponyvázni a versenymotorokat, mert lesz még egy verseny!

Nem is akármilyen, a hungexpo területén megrendezett HÓ-SHOW keretében, Lecsóék valahogy lecsaptak a másképpen üresen ásítozó C pavilonra, és ha már ott van, kitalálták: Legyen benne verseny!
És verseny lőn, nem is akármilyen.
Aki volt már iylen terem-balhén, az tudja, hogy rendkívül érdekes páylát lehet kirakni egy teremben, a motorerő másodlagos, gyakorlatilag a terempálya az egy másik műfaj, de jó fajta!

A verseny tökre GP lebonyolítással folyik, tehát szabadedzés, időmérő, szombaton, és mivel ez két napos hepaj, racsni vasárnap. Feltehetően sokat lehet majd motorozni, lesz rá idő.
A pontos nevezési díjat még nem tudjuk, ha megtudom beírom, de nagyjából a Balassagyarmati üsszegre lehet számítani.
A verseny természetesen licences, de napi licencel is rajthoz lehet állni. Aki csak vasárnapra jön, természetesen az is rejthozállhat, nyilván a leghátsó sorból indulva.

Én hangulstos versenyre számítok, a mamisok Gyarmaton is kitettek magukért, karaj hanguat várható, nagy előzésekkel, és nagy röhögésekkel.