Dobozos téma! :)
Urak, hölgyek, elv... köhömm, szóval az egész megmozdulás arról szól, hogy a megyén belül megkönnyítsük egymás dolgát.
Tehát felvetõdött a dolog hogy mi lenne, ha csinálnánk két „dobozt”. Az egyik doboz tartalmazna minden olyan dolgot, amire szüksége van az embernek egy blokkfelújítás kapcsán, a másik doboz pedig ilyen apró, forgó-morgó kopó alkatrészeket gyûjtené össze amiket minden túra alkalmával vinnénk magunkkal és ha bármiféle problémája lenne valakinek, akkor csak fogjuk kivesszük a dobozból az adott alkatrészt kicseréljük az illetõ motorján, majd megyünk tovább. A dobozból kikerülõ alkatrészek helyére egy új alkatrészt rakna be az illetõ a lehetõ legrövidebb idõn belül…
Tehát az egész lényeg, az ha van valakinek valami „fölösleges” vagy nem fölösleges kisebb alkatrésze pl mexakító, kondi, stb.. és Õ úgy érzi hogy számára már haszontalan és berakja a közösbe akkor azt nagyon szívesen vesszük.
A másik dobozban pedig az elõzõekben már említett blokk felújításhoz szükséges eszközöket gyûjtenénk össze, és ha valakinek szüksége van rá akkor elkéri, összerakja a blokkot és vissza hozza. Az eszközök nagy része már készülõben van. Ha valakinek lenne kedve egy –két ilyen eszközt elkészíteni akkor ismét nagy örömmel fogjuk fogadni azt a hírt!
 
Köszi hogy elolvastad!

Dugó
 

Vissza