Események, Rendezvények:

Pest


Szezonnyitó megbeszélés Szabolcsi módra



Az év első találkozóját, azaz inkább megbeszélését Hegyes Sándornál tartottuk. Megbeszéltük az évi programtervezetet, valamint a márciusi találkozó programjait. Sajnos zuhogott az eső, ezért csak hárman voltunk a megbeszélésen.

Marci fanatikus révén motorral érkezett. Janek pedig autóval jött. Útközben Molnár Sanyi motorja elromlott és az eső is nagyon elkapta, ezért inkább lerakta motorját egy biztonságos helyen, és hazament :( Eleinte beszélgettünk a megye jövőjéről, miközben Marci szárítkozott.

Sanyka anyukája indult kocsival valahová, én pedig rossz helyen álltam. Így úgy döntöttünk, kimegyünk megnézni Sándor Úr készülő simóját, valamint kattintunk pár fotót. Aztán Sanyka megengedte Marcinak, hogy kipróbálja a 60/4-es gépét, nagyon tetszett neki. "Fura volt a kis Yamaha után, de a kezdeti lefulladások után sikerült elindulnom! Majdnem elszabadult a ménes, de repül a gépsas!" mondta. :)

Sanyi megmutatta a tuning alkatrészeket, amelyek bekerülnek az új blokkba. Marci is hozzájárult a leendő motorhoz, egy Ducati energia gyújtással. A vázról is készült néhány kép, amely még darabokban van.

Ezek után Marci motorját vettük szemügyre, mennyire viselte jól az időjárás viszontagságait. Majd ismét bejöttünk kicsit melegedni és nagyvonalakban megterveztük az évre szóló programtervet.

Megbeszéltük, hogy havonta minimum egy találkozót tartunk, de ez erősen függ a jelentkezők számától, azonban rendelkezésére állunk egy tagnak is.:)