Események, Rendezvények:

Pest

Vonulás Mosonba
2007-05-05

A Győr-Moson-Sopron megyei Régió meghívásából mi is ellátogattunk a találkozójukra. Bár nincsenek közel, még bőven bevállalható volt a távolság. Szombathelyről indulva sajnos csak ketten tudtuk képviselni Vas megyét, de higgyétek el, mindent megtettünk! :)

Délelőtt 11 órakor indultunk el a 86-os főúton, Csorna irányába. Szerencsére semmi műszaki probléma nem adódott út közben, és szép tempósan tudtunk haladni. Persze leszámítva az első 10 centit, mikor Deni észrevette hogy le van zárva a motorja :). Az előző napi eső is felszáradt, így nem volt szükség esőkabátra sem. Két óra előtt érkeztünk meg a Győr-Moson-Sopron megyei Régióelnökhöz, aki már a bekötő útnál várt ránk. Nála pakoltunk le, ettünk kicsit, és már mentünk is a találkozóra.

Ezúton is köszönjük Czang Balázsnak és családjának, hogy szállást, ruhát ( :) ), kenyeret és vizet biztosított a megfáradt vasiaknak! :)

A találkozó beszámolóját a Győr-Moson-Sopron megyeiek készítették el, IDE kattintva tudod elolvasni.

Másnap fél 9 körül ébredtünk Tettünk-vettünk, végülis negyed 11 körül indultunk haza felé. A vissza úton, Csorna körül már erősebben esegetett az eső, így inkább beöltöztünk eső elleni ruhába. Bár negyed óra alatt elált az égi áldás, a vizes út miatt hazáig nem vettük le az esőkabátokat. Szinte szerelés nélkül megúsztuk az egész 270 km-es túrát/találkozót, aminek nagyon örülök. Mind a két motor, mind a két homo-sapiens jól vizsgázott.

Piszok jól éreztük magunkat, és legközelebb mi szeretnénk vendégül látni az ottani régiót! Köszi Csui!